FIBARO Intercom – o solutie de securitate inovatoare

 

Distribuitor FIBARO

Automatizarea locuintei cu dispozitive FIBARO pentru mai mult confort, securitate, siguranta si economii.


Mai mult +
 

Distribuitor 3CX

GDC Telecom este distribuitor unic autorizat pentru piata din Romania al companiei 3CX.


Mai mult +
 

Call Center

Dezvoltam solutii complete de Call Center inbound si outbound cu optiuni flexibile de implementare.


Mai mult +
 

Inregistrare Apeluri

Solutii de call recording personalizate, ce se adapteaza la structura sistemului existent de telefonie.


Mai mult +

 

Fibar Group, producatorul de top al sistemului de automatizare wireless, va lansa in curand interfonul FIBARO, un dispozitiv Wi-Fi de securitate care permite utilizatorilor sa identifice vizitatorii si sa vorbeasca cu ei, chiar si atunci cand sunt departe de casa. Doua modele vor fi produse: pentru interior si pentru exterior.

 

Acest device modern, cu un design glossy exceptional, poate fi plasat oriunde in apropierea usii principale, a portii sau in interiorul casei. Interfonul ofera o vedere high-definition de 180 de grade a zonei din fata usii. In modul HDR, FIBARO INTERCOM permite utilizatorului sa capteze imagini video clare in lumina directa a soarelui si include o dioda infrarosu pentru o captura video perfecta pe timp de noapte. FIBARO Intercom utilizeaza tehnologia Voice over IP (VoIP) de transfer video-audio, oferind un sunet clar, fara zgomot. Cu un encoder avansat, filmarile pot fi vizionate intr-un browser standard sau de pe dispozitivele mobile. Fisierele video pot fi, de asemenea, inregistrate si stocate in Cloud. Senzorul de miscare din interiorul FIBARO Intercom detecteaza prezenta si il informeaza pe utilizator.

 

Comunicarea cu alte dispozitive inteligente se face utilizand fie Wi-Fi, Ethernet sau Bluetooth inteligent. Interfonul are 2 iesiri releu pentru controlul unei usi sau porti si este alimentat de un adaptor 12V DC sau PoE (Power over Ethernet).

 

FIBARO Intercom este o solutie ideala de securitate. Coduri PIN predefinite pot fi folosite pentru a deschide usa sau poarta. Dispozitivul poate fi conectat la sistemul de alarma pentru a preveni  spargerea sau demontarea acestuia, iar mecanisme criptografice protejeaza continutul audio video si comunicarea intre dispozitive.

 

Pachetul de aplicatii FIBARO INTERCOM ofera intreaga gama de alte functionalitati. Dispozitivul poate transforma un smartphone sau alt dispozitiv cu standard BLE intr-o cheie pentru poarta. Mai mult, aplicatia ofera utilizatorului o istorie completa a activitatilor din fata usii. Pentru cei care doresc sa instaleze mai multe interfoane in interiorul si in afara casei, aplicatia FIBARO Intercom poate afisa toate dispozitivele pe un singur ecran.

 

"Noi nu am vrut ca FIBARO INTERCOM sa fie doar un alt interfon. Datoria sa principala este de a pastra casa in siguranta, dar vedem un mare potential in a fi un dispozitiv de comunicare multifunctional. In viitor vom oferi functionalitati suplimentare excelente precum posibilitatea de a lasa un mesaj sau detectarea anumitor sunete, de exemplu spargerea ferestrei. Pentru ca se poate conecta cu celelalte dispozitive FIBARO, acest interfon ofera posibilitati nelimitate", a declarat Rich Bira, Managing Director al FIBARO SUA.

 

Cand se va lansa FIBARO Intercom? Nu va putem spune exact, dar fiti siguri ca, in calitate de distribuitor FIBARO in Romania, il vom include in oferta noastra imediat!

 

 

Mai mult despre noi


Cine suntem?
Suntem un partener strategic pentru companiile care necesita servicii integrate de comunicatii.
Ce va oferim?
Solutii complete de Call Center, inregistrare apeluri, IP PBX si automatizarea locuintei.
De ce sa ne alegeti?

Pentru seriozitate, responsabilitate, experienta si tarife extrem de competitive.

Parteneri

Solutiile noastre se bazeaza pe produse ale unor nume importante din piata: 3CX, Fanvil, Fibaro, Loway, Synway sau ZYCOO.

Competente

 

tehnologia voip

Cu o experienta bogata si o echipa entuziasta si competenta,
GDC Telecom poate implementa solutii VoIP sigure si eficiente.

Romania ocupa primul loc in Europa si se afla pe pozitia a 5-a in lume dupa cea mai rapida conexiune la Internet. Astfel, nu e de mirare ca din ce in ce mai multe afaceri migreaza de la telecomunicatiile standard la cele IP. Tehnologia Voice over IP ofera, pe langa facilitatile telefoniei analogice, caracteristici avansate, extrem de utile oricarui business. 

Va stam la dispozitie cu echipamente performante si know-how pentru a gasi solutia IP care vi se potriveste cel mai bine!

3cx certifications

In calitate de distribuitor exclusiv 3CX in Romania, GDC Telecom ofera training-uri Basic si Advanced pentru parteneri. Cu ajutorul cursurilor puteti invata cum se instaleaza sau gestioneaza 3CX Phone System pentru Windows si puteti obtine certificarea de inginer 3CX.

 

Obtineti cunostintele necesare pentru a vinde si implementa cu succes produsele 3CX! Contactati-ne pentru a rezerva un loc la cursuri! 

the internet of things

Potrivit marilor publicatii IT, Internet of Things este “the next big thing” in materie de tehnologie. Multi se intrebau ce urmeaza dupa revolutia smartphone-urilor. Acum raspunsul este clar: casa inteligenta. Pentru ca implementam sisteme de automatizarea locuintei de cea mai inalta clasa si pentru ca oferim calitate la standarde ridicate, am ales FIBARO – cea mai buna solutie de Home Automation din lume! 

ss7

Implementam sisteme SS7 bazate pe placile Synway pentru a oferi posibilitatea dezvoltatorilor si furnizorilor de servicii sa ofere o gama larga de aplicatii la un pret redus. Portofoliul Synway include mii de dezvoltatori, furnizori de servicii cu valoare adaugata si integratori de sisteme din peste 50 de tari, cu peste 10 milioane de canale instalate. In Romania, produsele Synway sunt folosite ca solutie principala de interconectare sau pentru furnizarea serviciilor catre clienti.

 

Produse casa inteligenta

Senzori

Senzori

Design futurist, dimensiuni compacte, functii complexe, protocol Z-Wave.

Actori

Actori

Monitorizezi consumul pentru un control total asupra facturilor la electricitate.

Telecomenzi

Telecomenzi

Controlul casei printr-o simpla apasare de buton sau …prin gesturi!

Centrale

Centrale

Gestionezi sistemul FIBARO, precum si alte produse certificate Z-Wave.

Profesionalism, Viziune, Incredere

Colaborare avantajoasa GDC Telecom

Colaborare avantajoasa

Parteneriatele pe care le dezvoltam reprezinta o parte esentiala a activitatii noastre. 
 
Consultanta GDC Telecom

Consultanta Telecom

Experienta in consultanta castigata printr-o vasta experienta in piata de telecomunicatii.


 Mai mult
Deveniti Reseller GDC Telecom

Deveniti Reseller Acum

Doriti sa va extindeti oportunitatile de business? Activati pe piata de telefonie IP sau home automation? 


 Mai Mult

BLOG

Ultimele noutati

 • 03
  Aug
 • FIBARO a lansat senzorul de monoxid de carbon, un dispozitiv inovator ce reactioneaza chiar si atunci cand concentratia de gaz este limitata, dar...
 • brand
 • brand
 • brand
 • brand
 • brand
 • brand
 • brand
 • brand
 • footer_logo
 •   Terranova Logistic Park 12A Bucuresti-Targoviste Road, A Building, 3rd Floor Mogosoaia, Ilfov, 077135, Romania
 •   +4 0376 443 311
 •   +4 021 539 0049
 • office[@]gdctelecom.ro