Seria SHT

Seria SHT este o platformă puternică si versatilă de interfațare pentru telefonia analogică cu resurse DSP on board pentru procesarea vocii, a fax-ului și pentru conferință.

 

Seria SHT – Plăci Analogice Multimedia

Plăcile din seria SHT reprezintă soluția ideală dacă doriți să dezvoltați sau să implementați servicii avansate pe conversia de la liniile sau dispozitivele analogice (PSTN) la IP.

 

Având un cadru open-access, seria SHT este o interfață de telefonie analogică puternică și versatilă, proiectată să ofere dezvoltatorilor de sisteme de telecomunicații fiabile o soluție optimizată, economică, ce salvează sloturile cPCI/PCI/USB - în comparație cu proiectele tradiționale, combinând 2 până la 16 porturi analogice cu functionalitatile bazate pe DSP-uri, oferind capabilitati de fax, conferinta sau de prelucrare a vocii.

 

Caracteristici principale

  •   2 până la 16 porturi analogice configurabile
  •   Cea mai nouă arhitectură DSP
  •   Compatibilitate cu interfața PCI(X) 

Păstrând arhitectura all-in-one Synway, designul seriei SHT adoptă o structură modulară pentru a livra clienților produse personalizate și o mare flexibilitate pentru dezvoltatori și integratori. Plăcile din seria SHT pot fi instalate cu module specifice pentru a îndeplini funcții de stație, trunchi și înregistrare, având interfețe analogice foarte performante, proprii diferitelor cerințe ale aplicațiilor. "Cutia USB" din seria SHT este utilă pentru setarea a 2 până la 4 porturi, pentru dezvoltatorii de aplicații sau utilizatorii casnici.


Seria SHT beneficiază de asemenea de API-urile unificate Synway, un sistem independent de operare, ce îi conferă versatilitate. Cu un singur protocol independent API, programatorii pot să dezvolte cu ușurință aplicații ce rulează pe o varietate de rețele de telecomunicații doar prin executarea protocoalelor pe resursele DSP ale SHT-ului. API-urile proprietare unifică dezvoltarea aplicațiilor pe toate produsele de înregistrare a convorbirilor CTI Synway.

Adresabilitate: Integratori de sistem, dezvoltatori VAS, dezvoltatori de soluții de voce, operatori


Domenii de utilizare: Operatori, instituții publice, companii mici și mijlocii, aeroporturi 

2 până la 16 porturi analogice
2 până la 16 interfețe analogice de tip Loopstart/Subscriber cu call control și switching în sloturi cPCI/PCI/USB.


Teleconferință distribuită
Integrează resurse de conferință în fiecare port, suportă înregistrarea și monitorizarea conferinței, filtrarea DTMF pentru eliminarea semnalului DTMF din timpul conferinței, putând fi configurată ca teleconferință interactivă, fără a limita numărul participanților sau a conferințelor.


Arhitectura All-in-One
Capabilitatea de port universal suportă conferință, fax, voce și prelucrarea semnalizării, precum și funcțiile seriei SHT încorporate în vederea asigurării scalabilității, compatibilității și a unei înalte performanțe, economisind timpul dezvoltatorului și costurile aplicației.


API-uri proprietare unificate
API-uri independente de protocol API minimizează dezvoltarea sistemului și eforturile de instalare, kit-ul de dezvoltare software fiind disponibil atât pentru Windows cât și pentru Linux.


Detecția FSK/DTMF
Gestionează conectarea call-urilor printr-un algoritm special pentru controlul apelării, recunoscând caller ID-ul în modurile FSK și DTMF.


Monitorizare în timp real
Monitorizarea oricarui canal al teleconferinței în timp real, prin intermediul unui jack audio, fără necesitatea unui canal suplimentar.


Resurse integrate de prelucrare a vocii 
Suport pentru A-law, μ-law, înregistrare/redare a fișierelor Windows WAV, generarea / recepția / detecția de ton programabilă pentru DTMF, FSK cu funcționalități de receptor / transmițător / anulare adaptivă de ecou, și barge-in.


Resurse Fax
Acoperă toate funcționalitățile IVR, 4, 8 sau 12 porturi DSP fax Group 3 disponibile; viteze de transmisie de până la 14.400 bps; suport pentru fișierele format .TIF, transmisia fax a tuturor tipurilor de fișiere printabile, vizualizare sau listare facilă; funcțiile fax sunt configurabile software.


Resurse multiple DSP
Utilizate pentru implementarea controlului call-urilor, switching și facilități suplimentare precum înregistrarea / redarea vocii, DTMF/MF, funcții de 'call progress', anularea ecoului, fax, conferință; resursele DSP sunt eficient gestionate pentru a minimiza vârfurile de sarcină, maximizând astfel timpul de procesare al CPU-ului gazdă.


Switching Bus
Magistrala full-speed H.100/H.110 cu 4.096 timeslot-uri, ce suportă interoperabilitatea cu alte plăci H.100/H.110 în sistemele de mare capacitate cu arhitectură deschisă.

  • footer_logo
  •   Terranova Logistic Park 12A Bucuresti-Targoviste Road, A Building, 3rd Floor Mogosoaia, Ilfov, 077135, Romania
  •   +4 0376 443 311
  •   +4 021 539 0049
  • office[@]gdctelecom.ro