3CX WebMeeting este o solutie de videoconferinta online usor de utilizat, cu multiple functionalitati, ce le permite organizatiilor sa economiseasca timp si bani prin organizarea de intalniri de afaceri, prezentari de vanzari sau webinarii, beneficiind in acelasi timp de toate avantajele intalnirilor directe, fata in fata.

 
webmeeting

 

Videoconferinte integrate, usor accesibile

Conferintele web pot fi lansate cu usurinta prin intermediul clientului 3CXPhone, cu doar cateva click-uri.

 

3CX WebMeeting foloseste tehnologia revolutionara WebRTC, rezultat al proiectului open-source Google destinat comunicatiilor in timp real realizate direct in browser, printr-un singur click, fara necesitatea de a descarca aplicatii software sau plugin-uri suplimentare. Utilizarea WebRTC faciliteaza organizarea de conferinte video gratuite, permitand oricarui participant sa se alature cu usurinta intalnirii.
 
 

 

Cu 3CX, companii de toate marimile pot beneficia acum de avantajele conferintelor video, ca instrument avansat de colaborare si intalniri online. Prin utilizarea 3CX WebMeeting evitati plata unui abonament lunar per utilizator. Un numar nelimitat de utilizatori presupune eliminarea impartirii aceluiasi cont, impartire ce, in cazul unui business, se traduce prin ineficienta si lipsa de profesionalism.

 

Sistemul 3CX WebMeeting poate fi utilizat pentru o mare varietate de nevoi in materie de comunicare, astfel ca angajatii pot organiza intalniri, economisind timp si bani cu cheltuielile de deplasare. In plus, companiile pot gazdui conferinte web sau traininguri online, si pot oferi chiar si suport tehnic, prin preluarea controlului pe sistemele desktop ale participantilor la conferinte sau prin afisarea de informatii pe monitoarele acestora. 

 

 

Pret convenabil

3CX stabileste noi standarde de pret in industria sistemelor de video conferinta. Intrucat celelalte aplicatii dedicate acestui tip de conferinta continua sa fie mult prea costisitoare atat din punct de vedere achizitie cat si mentenanta, 3CX WebMeeting ofera un pret competitiv si o multime de functionalitati avansate. 

 

  • Conferinta cu un singur click
  • Pret bazat pe numarul de participanti, nu pe numarul de licente per utilizator
  • Numar nelimitat de utilizatori, indiferent de pachetul ales
  • Fara alte costuri lunare, plata anuala in avans de o valoare accesibila
  • Integrare cu 3CX Phone System - gratuit pentru pana la 5 participanti

 

     3cx webmeeting webrtc
 
 

 

  • footer_logo
  •   Terranova Logistics Park 12A Bucuresti-Targoviste Road, A Building, 3rd Floor Mogosoaia, Ilfov, 077135, Romania
  •   +4 0376 443 311
  •   +4 021 539 0049
  • office[@]gdctelecom.ro