Business 2016 - Focus pe comunicare si colaborare

 

 

Odată cu avansul rapid al tehnologiei în materie de comunicații și colaborare - de la comunicații unificate la conferințe web - companiile au acum oportunitatea să aleagă soluții rentabile de economisire și creștere a productivității. Potrivit unui studiu Gartner*, în 2016 creșterea business-ului reprezintă o prioritate de top în rândul antreprenorilor, iar progresul tehnologiei este privit ca instrument principal pentru îndeplinirea acestui obiectiv. 

 

Pentru a crește și îmbunătăți comunicarea și lucrul în echipă, dar mai ales pentru a rămâne competitive, organizațiile vor trebui să își îndrepte atenția pe implementarea noilor tehnologii.

 

Iată mai jos de ce este necesar acest lucru: 

 

Globalizarea a transformat cooperarea într-o necesitate

Dacă aveți o companie în dezvoltare, iar anul acesta aveți in plan extinderea peste hotare luați în calcul adaptarea la noi fusuri orare și culturi. Adoptarea unor instrumente precum telefonia bazată pe software, email și fax, vă permite să rămâneți conectat indiferent de locul geografic în care vă aflați.

 

Dezoltarea unui business nu trebuie să genereze neapărat costuri

Extinderea unei companii poate implica de asemenea extiderea forței de muncă. În trecut, acest lucru ar fi însemnat nevoia de spații de birouri suplimentare, dar acum comunicațiile unificate au schimbat regulile jocului. Cu ajutorul unui sistem de telefonie bazat pe software, precum 3CX Phone System, managementul și lucrul la distanță cu angajați remote este ușor și eficient. De exemplu, dacă un client doreste sa vorbească cu un angajat aflat la distanță, feature-ul Prezență vă permite să confirmați disponibilitatea respectiv colegului înainte de a transfera apelul.

 

Milenialii sunt adevărați ași în materie de tehnologie

…și potrivit unui studiu Deloitte, până in 2025 vor reprezenta 75% din forța globală de muncă.

Tehnologiile colaborative reprezintă a doua natură a generației millennials, iar adoptarea noilor soluții vor ajuta companiile să atragă și să păstreze acești candidați. O astfel de situație impune și mai mult accentul pe comunicațiile unificate și modul în care angajații vor comunica. Cei mai mulți milleniali spun că nu renunță niciodată la smartphone. Ca atare, organizațiile pot profita de pe urma avantajelor oferite de aplicația 3CX pentru smartphone (disponibilă atât pe iOS cat și pe Android), oferindu-le angajaților access ușor la extensiile de la birou direct pe telefonul mobil.

 

Întâlnirile nu mai necesită prezență fizică

Tehnologia WebRTC permite comunicațiile audio și video prin intermediul unui browser, astfel că oricine poate participa la întalniri de oriunde, fără a fi necesar să downloadeze vreun software sau pluginuri anume.

 

Mediile de lucru evoluează, iar pentru a se bucura de avantaje competitive într-o lume digitală în continuă schimbare, companiile vor trebui să îmbrățișeze tehnologii versatile, cu multiple funcționalități, precum cea oferită de 3CX. 

 

*Gartner Inc. reprezintă una dintre cele mai importante companii de research și consultanță IT din lume.

 

Sursa: http://www.3cx.com/blog/voip-uc/unified-communications-and-collaborations/

 

 

  • footer_logo
  •   Terranova Logistic Park 12A Bucuresti-Targoviste Road, A Building, 3rd Floor Mogosoaia, Ilfov, 077135, Romania
  •   +4 0376 443 311
  •   +4 021 539 0049
  • office[@]gdctelecom.ro