Cateva ponturi pentru Craciunul de anul acesta

 

Crăciunul este un prilej minunat de bucurie și cu toate acestea, mulți dintre noi abia dacă reușim să ne lăsăm cuprinși de spiritul sărbătorilor. În zilele noastre nu mai avem răgazul să decupăm fulgi de zăpadă din hârtie și să facem din ei ghirlande, așa cum o făceam când eram copii, însă avem posibilitatea să folosim noua tehnologie de home automation FIBARO pentru a crea magia spiritului Crăciunului. Parcurgeți mini-ghidul nostru și veți afla cum sistemul de automatizare a locuinței FIBARO vă poate ajuta să aveți o vacanță luminoasă, veselă și fără griji.

 

Vizionați filme cu tematică de Crăciun

Pentru a nu rata niciunul din filmele favorite, creați un simplu Virtual Device sau setați un scenariu ce programează o notificare atunci când acestea sunt difuzate la TV. De asemenea, puteți configura sistemul să creeze în casă o atmosferă caldă prin reducerea intensității luminilor cu dimmer-ul FIBARO, să pornească televizorul pe canalul favorit prin integrarea cu FIBARO Home Center și să pornească luminițele din brad cu ajutorul prizei inteligente... puteți face toate acestea în timp ce trimiteți simultan notificări tuturor membrilor familiei, pe dispozitivele lor mobile, să se adune în living.

 

Sugestia noastra de filme pentru Craciun și Anul Nou:

Singur acasă, Poveste de Crăciun, Polar Express, Elful, Un Crăciun de neuitat,  Cum a furat Grinch Crăciunul, New Year’s Eve, A Christmas Carol, Miracolul de pe strada 34, O viață minunată, Noel, Moș Crăciun, HO HO HO, Crăciun Alb, Frosty omul de zăpadă, Familia Stone.

 

 

Playlistul de Crăciun

Ascultați muzica favorită de Crăciun oricând doriți. Vă puteți începe ziua cu “Jingle bells” și o puteți încheia cu “Let it snow”. Setați în cadrul sistemului de home automation ora la care doriți să pornească muzica automat.

 

Un TOP al celor mai frumoase melodii de Crăciun:

I Wish It Could Be Christmas Everyday - Wizzard

Jingle Bell Rock - Bobby Helms

Merry Xmas Everybody - Slade

The Christmas Song - Nat King Cole

Winter Wonderland - Doris Day

Santa Baby - Eartha Kitt

Last Christmas - Wham!

All I Want For Christmas Is You - Mariah Carey

Fairytale of New York - The Pogues & Kirsty MacColl

Let it Snow - Dean Martin

Driving Home For Christmas - Chris Rea

 

Atmosferă călduroasă. La propriu.

Sistemul de home intelligence vă ajută și să asigurați un climat plăcut. Setați temperatura dorită și opriți căldura atunci când plecați de acasă, pentru a o porni din nou înainte de a vă întoarce, utilizând aplicația FIBARO instalată pe telefonul mobil. Astfel nu veți irosi căldura când nu sunteți acasă. Home Center se integrează cu alte dispozitive Z-Wave, precum termostatele Danfoss sau Horstmann, care permit atât măsurarea cât și controlul temperaturii. Dacă nu optați pentru acest tip de dispozitive, orice termometru utilizat în asociere cu un comutator FIBARO și conectat la o electrovalvă vă oferă posibilitatea de a utiliza Programul de Încălzire (Heating Schedule) din Home Center, oferindu-vă aceleași rezultate și acuratețe precum soluțiile dedicate.

 

FIBARO family

 

Protejați cadourile de Crăciun de micii invadatori

 

Stați cu ochii pe cadouri și asigurați-vă că cei mici nu le vor deschide înainte de seara de Ajun. Senzorul de mișcare FIBARO va trimite câte o alertă pentru fiecare mișcare neașteptată în jurul bradului :-).

 

Decorațiunile de Crăciun

 

V-ați dorit vreodată să aveți cele mai frumoase decorațiuni exterioare în timpul sezonului de Crăciun, cu multe luminițe strălucitoare dispuse într-un aranjament feeric care să trezească admirația sau de ce nu, invidia vecinilor? Nimic mai simplu! Niciun moment nu este mai bun decât momentul prezent. 

 

Folosiți-vă de sistemul FIBARO pentru a controla instalațiile de luminițe. Puteți conecta o bandă de LED-uri de exterior la unul dintre controller-ele RGBW FIBARO ce permit schimbarea culorilor în peste 3 milioane de nuanțe, lucru imposibil de realizat cu beculețele obișnuite. Mai mult, aveți posibilitatea să vizualizați consumul de energie electrică în timp real, și să controlați scenariile pentru fiecare moment al zilei… practic nu va trebui să vă îngrijorați dacă ați să porniți luminițele odată cu lăsarea serii.

 

În ceea ce privește luminile din interior, acestea pot fi controlate în numeroase moduri folosind priza inteligentă, dimmer-ul și/sau unul sau două microcomutatoare, funcție de ce vă doriți.

 

Creativitate la masa de Crăciun

 

Încercați o nouă rețetă de curcan la cuptor, pregătiți un tort cu miere și portocale și fierbeți vin cu scorțișoară și cardamon. Sau orice altceva considerați că va face deliciul familiei. Și chiar dacă în agitația specifică veți uita ceva în cuptor, nu vă temeți, căci senzorul de incendiu FIBARO va detecta fumul din bucătărie și va opri cuptorul imediat.  

 

Sistemul de Home Automation FIBARO vă poate ajuta să creați o atmosferă magică, însa nu uitați că sărbătoarea Crăciunului este completă doar alături de familie și prietenii dragi.  

 

*Drepturile de autor pentru imaginea din filmul Singur acasă, folosită în acest articol, aparțin casei de producție 20th Century Fox.

 

Sursa: http://fibarolife.com/christmas_tips_2015/

 

 

  • footer_logo
  •   Terranova Logistic Park 12A Bucuresti-Targoviste Road, A Building, 3rd Floor Mogosoaia, Ilfov, 077135, Romania
  •   +4 0376 443 311
  •   +4 021 539 0049
  • office[@]gdctelecom.ro