FIBARO Intercom – o solutie de securitate inovatoare

 

Fibar Group, producatorul de top al sistemului de automatizare wireless, va lansa in curand interfonul FIBARO, un dispozitiv Wi-Fi de securitate care permite utilizatorilor sa identifice vizitatorii si sa vorbeasca cu ei, chiar si atunci cand sunt departe de casa. Doua modele vor fi produse: pentru interior si pentru exterior.

 

Acest device modern, cu un design glossy exceptional, poate fi plasat oriunde in apropierea usii principale, a portii sau in interiorul casei. Interfonul ofera o vedere high-definition de 180 de grade a zonei din fata usii. In modul HDR, FIBARO INTERCOM permite utilizatorului sa capteze imagini video clare in lumina directa a soarelui si include o dioda infrarosu pentru o captura video perfecta pe timp de noapte. FIBARO Intercom utilizeaza tehnologia Voice over IP (VoIP) de transfer video-audio, oferind un sunet clar, fara zgomot. Cu un encoder avansat, filmarile pot fi vizionate intr-un browser standard sau de pe dispozitivele mobile. Fisierele video pot fi, de asemenea, inregistrate si stocate in Cloud. Senzorul de miscare din interiorul FIBARO Intercom detecteaza prezenta si il informeaza pe utilizator.

 

Comunicarea cu alte dispozitive inteligente se face utilizand fie Wi-Fi, Ethernet sau Bluetooth inteligent. Interfonul are 2 iesiri releu pentru controlul unei usi sau porti si este alimentat de un adaptor 12V DC sau PoE (Power over Ethernet).

 

FIBARO Intercom este o solutie ideala de securitate. Coduri PIN predefinite pot fi folosite pentru a deschide usa sau poarta. Dispozitivul poate fi conectat la sistemul de alarma pentru a preveni  spargerea sau demontarea acestuia, iar mecanisme criptografice protejeaza continutul audio video si comunicarea intre dispozitive.

 

Pachetul de aplicatii FIBARO INTERCOM ofera intreaga gama de alte functionalitati. Dispozitivul poate transforma un smartphone sau alt dispozitiv cu standard BLE intr-o cheie pentru poarta. Mai mult, aplicatia ofera utilizatorului o istorie completa a activitatilor din fata usii. Pentru cei care doresc sa instaleze mai multe interfoane in interiorul si in afara casei, aplicatia FIBARO Intercom poate afisa toate dispozitivele pe un singur ecran.

 

"Noi nu am vrut ca FIBARO INTERCOM sa fie doar un alt interfon. Datoria sa principala este de a pastra casa in siguranta, dar vedem un mare potential in a fi un dispozitiv de comunicare multifunctional. In viitor vom oferi functionalitati suplimentare excelente precum posibilitatea de a lasa un mesaj sau detectarea anumitor sunete, de exemplu spargerea ferestrei. Pentru ca se poate conecta cu celelalte dispozitive FIBARO, acest interfon ofera posibilitati nelimitate", a declarat Rich Bira, Managing Director al FIBARO SUA.

 

Cand se va lansa FIBARO Intercom? Nu va putem spune exact, dar fiti siguri ca, in calitate de distribuitor FIBARO in Romania, il vom include in oferta noastra imediat!

 

 

  • footer_logo
  •   Terranova Logistic Park 12A Bucuresti-Targoviste Road, A Building, 3rd Floor Mogosoaia, Ilfov, 077135, Romania
  •   +4 0376 443 311
  •   +4 021 539 0049
  • office[@]gdctelecom.ro