Sistemul FIBARO are grija de copiii si casa dumneavoastra

 

An de an, toamna aduce schimbari in stilul nostru de viata. Perioada concediilor s-a terminat, ne luam la revedere de la vara calduroasa si ne dedicam cu forte proaspete proiectelor de la birou. Mai mult, copiii nostri revin la scoala si, ca atare, orice parinte cu un job full-time stie cat de important este sa cunoasca ce fac acestia in orice moment si daca sunt bine.

  

Casa inteligenta FIBARO este aici sa va ajute. Mai jos gasiti cateva modalitati prin care tehnologiile de home automation pot capata un rol esential in a sti unde se afla ceilalti membri ai familiei atunci cand nu sunt acasa, precum si daca locuinta este in siguranta. 

 

Localizare geografica

Caracteristicile de localizare GPS incluse in sistemele de smart home va permit sa cunoasteti in orice moment unde se afla copiii dvs. – cand au plecat de acasa, cand au ajuns la scoala, cand s-au intors acasa si prin ce alte locuri au mai fost in ziua respectiva.

 

Va protejeaza copiii

O locuinta smart va ajuta cu adevarat sa ramaneti conectat la familie si la casa de oriunde v-ati afla. Cu ajutorul senzorului de miscare puteti regla luminile din orice incapere, astfel acestea vor porni sau se vor stinge ori de cate ori este necesar. In plus, senzorul distinge oamenii de animale si nu va trebui sa va ingrijorati ca pisica sau cainele va vor creste facturile la electricitate.

 

Stiti cand se deschid usile/ferestrele

Senzorul de usa va avertizeaza cand usa de la intrare a fost deschisa, confirmand sosirea copiilor acasa. Senzorii de usa / fereastra pot fi de asemenea utilizati si la dulapurile cu medicamente, beciuri, poduri etc.  pentru a va garanta ca micutii sunt in siguranta si in interior.

 

Stiti exact cine se afla in casa

Prin integrarea unei camere video in sistemul de home automation, veti putea primi imagini atunci cand aceasta detecteaza miscare si veti afla cand copiii au ajuns acasa, daca sunt singuri sau au venit insotiti de prietenii lor.

 

Sunteti alertat cu privire la eventualele probleme de acasa

Cand dumneavoastra sunteti la birou, iar copiii la scoala, senzorii FIBARO actioneaza ca niste servitori de nadejde pentru orice incident s-ar putea intampla acasa. Senzorul de inundatie va poate alerta daca apar probleme la conducta de apa sau scurgeri, oprind alimentarea cu apa inainte de a provoca o inundatie.

 

Sursa: http://fibarolife.com/back-school-keep-eye-kids-house/ 

 

 

  • footer_logo
  •   Terranova Logistic Park 12A Bucuresti-Targoviste Road, A Building, 3rd Floor Mogosoaia, Ilfov, 077135, Romania
  •   +4 0376 443 311
  •   +4 021 539 0049
  • office[@]gdctelecom.ro