Furnizor de sisteme de comunicatii unificate si solutii integrate

GDC Telecom este o companie prezenta pe piata romaneasca de IT & Telecom din anul 2004, specializata pe solutii de telecomunicatii, bazate in general pe tehnologia VoIP. Va oferim sisteme de comunicatii unificate 3CX, solutii de Call Center, solutii de inregistrare a apelurilor, precum si echipamente Z-Wave FIBARO de automatizare a locuintelor (home automation).
 

Pe langa dezvoltarea de solutii, distribuim o gama completa de produse de voce si date, precum telefoane IP, telefoane video IP cu Android, centrale VoIP, echipamente si accesorii de call center, gateway-uri analogice si digitale, sisteme de audio si videoconferinta au sisteme de control acces.

 

Prin imbinarea echipamentelor si tehnologiilor de ultima generatie cu solutii complexe, GDC Telecom devine un partener strategic pentru companiile ce necesita servicii de voce integrate sau doresc sa migreze la telefonia IP, expertiza noastra fiind validata de clientii care ne-au ales pentru calitatea si versatilitatea produselor si serviciilor livrate.

 

 

Cine suntem

Suntem unic distribuitor 3CX Phone System in Romania, contribuind la extinderea si gestionarea retelei de parteneri 3CX prin oferirea de programe de training si suport specializat. De asemenea, distribuim brandurile FIBARO dispozitive inovatoare Z-Wave wireless pentru casa inteligenta produse de compania poloneza Fibar Group, Fanvil – telefoane fixe VoIP si telefoane video IP cu Android, casti profesionale Call Center si interfoane IP, ZYCOO – centrale telefonice IP modulare, Synway - producator de top de produse VoIP, CTI si call recording, si Loway - software Call Center bazat pe tehnologia Asterisk® PBX.

Call Center Solutions
90%

Home Automation
76%

Call Recording
95%

Unified Communications
94%

 

 

 

 

ce facem

Ne canalizam resursele si eforturile pentru a determina raspandirea integrarii telefoniei fixe bazate pe VoIP si in special a comunicatiilor unificate catre un numar cat mai mare de companii si institutii din tara noastra.


Suntem increzatori ca tot mai multe companii vor intelege ca migrarea la tehnologia VoIP aduce numeroase beneficii la nivel de reputatie si capital de imagine, facilitati si avantaje oferite, dar mai ales din punct de vedere costuri.

Misiunea noastra este de a facilita comunicarea si colaborarea dintre oameni si companii, prin furnizarea de tehnologii de telecomunicatii de ultima ora la preturi accesibile.

 

 

Sa dezvoltam solutii avansate pentru a contribui la dezvoltarea industriei cu multiple oportunitati ce permit clientilor nostri sa profite din plin de avantajele oferite de noile tehnologii.

Sa devenim partenerul favorit ce satisface exigentele operatorilor de telecomunicatii, integratorilor si dezvoltatorilor de software.

Principala valoare a companiei o reprezinta insasi echipa, care contribuie in mod hotarator la succesul si indeplinirea misiunii GDC Telecom. In activitatile profesionale de zi cu zi suntem ghidati de simplitate, calitate, transparenta in actiunile pe care le intreprindem, precum si de obtinerea unor rezultate maxime atat pentru noi cat si pentru clientii si partenerii nostri.

 

clientii nostri

Ne adresam unei categorii largi de clienti din mediul business - de la SOHO, SME, Enterprise, pana la operatori de telefonie si dezvoltatori de solutii.

 

Portofoliul nostru de clienti reprezinta dovada profesionalismului si dedicarii noastre, iar cu aceasta ocazie dorim sa le multumim pentru ca ne-au ales ca furnizor in proiectele derulate.

 
  • footer_logo
  •   Terranova Logistics Park 12A Bucuresti-Targoviste Road, A Building, 3rd Floor Mogosoaia, Ilfov, 077135, Romania
  •   +4 0376 443 311
  •   +4 021 539 0049
  • office[@]gdctelecom.ro