23Apr

3CX alege GDC Telecom ca unic distributor pentru Romania

 

Bucuresti, 23 aprilie 2015 – GDC Telecom, unul dintre principalii furnizori de sisteme si solutii de comunicatii unificate, devine distribuitor unic autorizat pentru piata din Romania al companiei 3CX, dezvoltatorul singurului sistem de telefonie IP ce ruleaza pe platforma Windows.

 

In noua sa calitate, GDC Telecom va contribui la extinderea si gestionarea retelei de parteneri 3CX, prin oferirea de programe de training si suport specializat, determinand astfel raspandirea integrarii comunicatiilor unificate catre un numar cat mai mare de companii din Romania.

3CX a dezvoltat o solutie completa, sigura si usor de utilizat, ce beneficiaza atat de un sistem de telefonie IP multifunctional cat si de posibilitatea utilizarii calculatorului personal (desktop sau laptop Mac, Windows), a unui telefon IP standard, smartphone (Android, iPhone) sau a interfetelor WebRTC, pentru efectuarea de apeluri gratuite de oriunde din lume.

 

“Sunt increzator ca experienta solida GDC Telecom va da un plus de valoare retelei de parteneri 3CX in livrarea celor mai bune solutii. Mai mult, GDC Telecom este distribuitor exclusiv al mai multor producatori de echipamente VoIP (unii dintre ei deja certificati 3CX), astfel ca parteneriatul cu 3CX este potrivirea perfecta in promovarea unei solutii complete si valoroase de comunicatii unificate catre canalele noastre de business“, a declarat Gabriel Dulcu, fondator GDC Telecom.

 

In prezent, 3CX reinventeazacomunicatiile de business prin integrarea platformei 3CX WebMeeting - o solutie WEB ce nu necesita instalarea de plugin-uri sau alte programe specializate, aducand o multime de avantaje cum ar fi imbunatatirea productivitatii, scaderea costurilor sau impulsionarea vanzarilor.

 

“Parteneriatul 3CX - GDC Telecom va juca un rol esential in extinderea retelei 3CX in Romania. Suntem convinsi ca GDC Telecom va pune la dispozitia partenerilor din Romania tot suportul necesar din punct de vedere tehnic si vanzari, precum si traininguri periodice, intr-un efort continuu de a-i ajuta in cresterea cifrei de afaceri“, a declarat Sebastian Balan, Account Manager 3CX BeNeLux, CEE & MENA.

 

 

Despre 3CX (http://www.3cx.com)

Fondata in 2005, compania indeplineste toate cerintele in materie de comunicatii unificate si telefonie, avand o reputatie foarte buna printre clienti importanti precum Boeing, Mitsubishi Motors, Intercontinental Hotels & Resorts, McDonalds, Harley Davidson, MIT, orasul Viena (Austria)  sau Pepsi.

Compania beneficiaza de o ampla reprezentare la nivel global, cu peste 30.000 parteneri si subsidiare in cele mai mari centre de afaceri din lume: Statele Unite, Anglia, Germania, Franta, Japonia, Rusia, Africa de Sud, Australia, Hong Kong.

In calitate de partener Gold Microsoft, 3CX a devenit un jucator important pe piata de telecomunicatii prin produsele sale inovatoare, castigand de asemenea premiul de Cel mai inovator produs in 2015 cu 3CX WebMeeting (categoria Comunicatii Unificate), acordat de Initiative Mittelstand in cadrul Cebit de anul acesta.

 

Contact media:

Adrian Moisoiu  -  Communications Officer GDC Telecom

Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

03 7000 6000

 

  • footer_logo
  •   Terranova Logistics Park 12A Bucuresti-Targoviste Road, A Building, 3rd Floor Mogosoaia, Ilfov, 077135, Romania
  •   +4 0376 443 311
  •   +4 021 539 0049
  • office[@]gdctelecom.ro