Reseller GDCTelecom

 

GDC Telecom este distribuitor al companiilor 3CX, Fibar Group, Fanvil, Synway si ZYCOO, si se extinde pe piata locala prin identificarea de noi parteneri pe cele doua verticale de business: telefonie VoIP si automatizarea cladirilor (sistemul FIBARO).

 

In calitate de distribuitor exclusiv al companiei 3CX in Romania, GDC Telecom comercializeaza produsele 3CX doar prin intermediul Partenerilor. Daca sunteti reseller de echipamente IT si telecomunicatii si doriti sa deveniti Partener 3CX, beneficiind de instruire in implementarea si sustinerea unei solutii complete 3CX Phone System, puteti gasi mai multe informatii aici.

 

Daca sunteti interesat sa deveniti Reseller / Distribuitor al produselor si solutiilor promovate de compania noastra si pentru a primi termenii programului de parteneriat, va rugam sa ne trimiteti un email la adresa: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea., in care sa atasati o scurta descriere ce include denumirea si profilul companiei dumneavoastra.

 

Asteptam cu interes solicitarile dumneavoastra.

 

Multumim,
GDC Telecom

 

 

 

  • footer_logo
  •   Terranova Logistics Park 12A Bucuresti-Targoviste Road, A Building, 3rd Floor Mogosoaia, Ilfov, 077135, Romania
  •   +4 0376 443 311
  •   +4 021 539 0049
  • office[@]gdctelecom.ro