Media gateway-urile Synway faciliteaza accesul clientilor de la telefonia clasica la retelele IP, asigurand o comunicare corecta chiar si in cazul unei varietati de retele in continua schimbare, oferindu-le abonatilor servicii de voce de o calitate ireprosabila.

 

Operatori de telecomunicatii, integratori de sisteme, companii si call centere deopotriva, beneficiaza de o buna interoperabilitate, protocoale complete de comunicare si auto adaptabilitate. Cu o arhitectura bogata in functionalitati, familia de media gateway-uri de la Synway a fost utilizata pe scara larga in sisteme VoIP intens exploatate din domeniul financiar, asigurari, productie, transporturi, logistica etc. Mai mult, gateway-urile Synway au o interfata de utilizare prietenoasa, sunt customizabile si Plug & Play!

 

 

 • GATEWAY-URI DIGITALE

   
 • Asigura conectivitate de mare viteza, procesand pachetele de media si semnalizare intr-un sasiu compact de 1U, si furnizeaza servicii SIP in retelele mixte SS7, PRI si SIP. Ofera totodata caracteristici de securitate si control sesiune IP astfel incat furnizorii de servicii sa ofere servicii multimedia cu multiple caracteristici precum voce mobila HD, suport SIP trunking si transcodare voce IP la IP.
 • GATEWAY-URI ANALOGICE

   
 • Sunt recomandate in migrarea la retelele IP, fiind o solutie usoara pentru companiile care doresc sa-si extinda centralele telefonice traditionale cu acces sau aplicatii VoIP. Acestea ajuta call centerele si firmele cu mai multe filiale in procesarea versatila si eficienta a solutiilor VoIP, la un pret competitiv.
   
 

Certificari

Gateway-urile de voce Synway sunt certificate Elastix – una dintre cele mai utilizate solutii hardware open source pentru comunicatii unificate din intreaga lume. Companii importante au ales gateway-urile Synway pentru interoperabilitatea ridicata atat cu sistemele traditionale de telefonie cat si cu cele bazate pe SIP, dar si pentru fiabilitatea crescuta, calitatea superioara a vocii, simplificarea operatiunilor de retea sau reducerea costurilor.

 

Implementari majore

Gateway-urile Synway au fost implementate cu succes in proiecte de anvergura precum migrarea sistemului de customer service Alibaba Group, cea mai mare companie de
e-commerce din China
, de la tehnologia traditionala (TDM) la o solutie completa VoIP, sau de catre China Mobile, care a creat sisteme *VNO de mare capacitate cu ajutorul gateway-urilor SS7. De asemenea, China UnionPay a ales seria SMG de la Synway pentru conectarea operatiunilor contact center-elor TDM sau IP la PSTN.

 

*VNO – Virtual Network Operator

 
 • footer_logo
 •   Terranova Logistics Park 12A Bucuresti-Targoviste Road, A Building, 3rd Floor Mogosoaia, Ilfov, 077135, Romania
 •   +4 0376 443 311
 •   +4 021 539 0049
 • office[@]gdctelecom.ro