3CX lanseaza versiunea 14

 

Compania 3CX anunta lansarea celei de-a 14-a versiuni a solutiei de comunicatii 3CX Phone System. Aceasta ofera utilizatorilor capacitatea de a integra un PBX in cloud sau on-premise pe aceeasi platforma; un plus binevenit pentru partenerii care doresc sa-si extinda oferta de produse incluzand servicii de PBX virtual.

 

Aplicatii noi pentru iOS, Android si Windows

Aplicatiile pentru iOS si Android au fost complet refacute pentru a duce mobilitatea la un nou nivel ca urmare a utilizarii tehnologiei avansate de PUSH si a unui tunel SIP integrat. Utilizatorii de smartphone-uri pot folosi acum extensia lor de birou oriunde cu usurinta unui apel normal de pe telefonul mobil. Datorita functiei de PUSH a noi versiuni 3CX Phone System, telefonul mobil va reactiona ca in cazul primirii oricarui alt apel, iar rapiditatea inregistrarii si a raspunsului permit utilizatorului sa raspunda la apeluri cu usurinta.

 

Nick Galea, CEO al companiei 3CX, a declarat:

"Versiunea 14 stabileste noi standarde, in special pentru suportul pentru smartphone. Acum, cu PUSH integrat in aplicatiile pentru smartphone, lucru care acorda prioritate mesajelor 3CX, putem oferi mobilitate fara egal. Acest lucru, combinat cu usurinta de utilizare si administrare confera sistemului de telefonie 3CX o pozitie unica pe piata."

 

Capabilitati de gazduire ale unui PBX virtual integrat

In plus, utilizatorilor le va fi data acum o optiune suplimentara de implementare, care le va permite partenerilor 3CX sa implementeze cu usurinta un PBX gazduit. Sistemul de telefonie 3CX V14 poate fi instalat ca un server virtual PBX pentru pana la 25 de instante pe un singur server Windows, reducand foarte mult managementul de sistem si costurile de implementare. 3CX ofera un PBX virtual solid, diferit de sistemele traditionale multi-cont, in sensul ca serviciile PBX 3CX si magaziile de date sunt complet separate pentru fiecare client.

Aceasta optiune vine intr-un moment in care furnizorii asista la o crestere a cererii pentru solutiile de business bazate pe Cloud. Se estimeaza ca pana in 2018 sectorul PBX / UC Hosted va aduce venituri de peste 18 miliarde de dolari, iar acum, cu ajutorul sistemului PBX partenerii 3CX vor putea sa ofere 3CX Phone System ca o solutie gazduita alaturi de versiunea on-premise.

 

Management mai usor cu noi caracteristici de administrare si mai multe trunchiuri SIP acceptate

La nivel administrativ, 3CX adauga imbunatatiri caracteristicilor de gestionare cum ar fi: back-up/restore programat, mai multe alerte si o interfata simplificata. Cu varianta Pro este acum usor sa mentineti o "copie" virtuala a sistemului de telefonie 3CX in cazul unei defectiuni de server. Mai mult, administratorii se pot bucura de o serie de caracteristici suplimentare noi, inclusiv rapoarte programate prin e-mail sau mesagerie vocala.

 

Videoconferinta integrata imbunatatita

Solutia de videoconferinta a companiei, 3CX WebMeeting, a primit, de asemenea, upgrade-uri majore, si anume o mai buna livrare a imaginii datorita suportului WebRTC imbunatatit. Software-ul beneficiaza acum de noi caracteristici, ideale pentru webinarii si sali de clasa on-line, cum ar fi controlul de la distanta, inregistrarea si incarcarea materialelor de curs pe YouTube si sistemul de voting ca metoda de feeback. In plus, acesta ofera, de asemenea, posibilitatea de a predea controlul intalnirii si de a pre-incarca o prezentare PowerPoint in HTML pentru un transfer mai redus. Mai mult decat atat, 3CX WebMeeting este gratuit pentru intreaga companie (pentru pana la 10 de participanti) si pentru a asigura o experienta fara neplaceri, 3CX si-a extins reteaua globala de servere.

 

 

 

  • footer_logo
  •   Terranova Logistic Park 12A Bucuresti-Targoviste Road, A Building, 3rd Floor Mogosoaia, Ilfov, 077135, Romania
  •   +4 0376 443 311
  •   +4 021 539 0049
  • office[@]gdctelecom.ro