Conectivitate de mare viteza cu noul gateway digital Synway SMG3016

Media gateway-ul digital Synway SMG3016, cu 16 porturi E1/T1 si 480 canale SIP, se adreseaza indeosebi operatorilor pentru integrarea sistemelor complexe de telefonie VoIP fara modificarea configuratiei de baza a acestora.

 

Gateway-ul VoIP SMG3016 beneficiaza de o constructie robusta fiind capabil sa opereze in conditii de maxima stabilitate si siguranta 24 din 24 ore. Acesta, proceseaza pachetele de media si semnalizare intr-un sasiu compact de 1U, oferind multiple caracteristici user-friendly precum semnalizare SS7 reduntanta, 2 surse de alimentare hot-swap, 2 porturi Ethernet a cate 1000Mbps, diagnoza automata si reset, precum si un sistem de racire inteligent.

 

Totodata, modelul prezinta o buna compatibilitate cu sistemele de voce oferite de alti producatori (ex. Avaya, Cisco), avand auto-back-up intre ISDN-PRI si SS7 (SS7 link de back-up). De asemenea, tehnologia de semnalizare SS7 poate suporta pana la 96 link-uri (64kbps), ce reduce semnificativ ciclul de conectare a apelurilor si imbunatateste rata de succes.

 

Datorita capacitatii de functionare si mentinere a calitatii vocii in conditii de maxima incarcare, acest model de media gateway asigura un sunet clar, fara intarzieri chiar si in conditiile in care apelurile concurente ajung la pana la 5000 canale pe minut.

 

Gateway-urile digitale Synway ofera o buna interoperabilitate, protocoale complete de comunicatii si auto adaptabilitate, fiind ideale pentru call center-uri de mare scalabilitate.

 

SMG3016 a fost testat cu succes de catre operatorii mari din China (China Mobile, China Telecom, China Unicom), care au evidentiat o gama larga de beneficii precum:

   •   Interoperabilitate ridicata atat cu sistemele de telefonie bazate pe SIP cat si cu cele traditionale, asigurand astfel o implementare usoara;
   •   Fiabilitate imbunatatita si calitate ridicata a vocii, pentru o satisfactie a clientilor crescuta;
   •   Solutie de management centralizata, pentru simplificarea operatiunilor de retea si reducerea costurilor. 
 

 

 

 • footer_logo
 •   Terranova Logistic Park 12A Bucuresti-Targoviste Road, A Building, 3rd Floor Mogosoaia, Ilfov, 077135, Romania
 •   +4 0376 443 311
 •   +4 021 539 0049
 • office[@]gdctelecom.ro