Fanvil lanseaza noul telefon IP SOHO X3

Noul model de telefon VoIP Fanvil X3 reprezinta o adevarata capodopera inginereasca prin prisma caracteristicilor ce ofera o experienta de utilizare superioara si in acelasi timp simplitate, atat pentru utilizatorii rezidentiali cat si pentru companii. De altfel, este primul telefon IP proiectat din perspectiva utilizatorului final si nu al profesionistului IT, care pune accentul pe functionalitati complexe, dar care nu ia in considerare necesitatile reale ale utilizatorului. 

 

Totodata, lansarea acestui model de telefon vine in sprijinul initiativei de inlocuire a telefoanelor traditionale existente cu telefonia IP

 

Fiind echipat cu un chipset performant de la Broadcom, Fanvil X3 beneficiaza de doua linii SIP, voce HD, difuzor full duplex, precum si de o interfata inteligenta si prietenoasa ce ofera o experienta de comunicare desavarsita. 

Cu un design inedit pentru industria de telefonie VoIP, modelul este disponibil in trei culori de baza – negru, alb si rosu, si doua culori limitate – albastru si galben. Pentru o integrare armonioasa in diferite spatii poate fi montat pe perete.

 

Spre deosebire de telefonul mobil, telefonul fix serveste de cele mai multe ori unui numar mai mare de utilizatori, fie ca vorbim de o familie sau de un birou, ca atare Fanvil X3 lanseaza conceptul de conturi si profiluri de utilizatori multipli (pana la 5 utilizatori). Utilizatorul se poate loga cu usurinta pentru a obtine acces si a-si putea edita profilul si se poate deloga pentru a inchide sesiunea.

Se stie ca jurnalele de apeluri si agenda telefonica reprezinta cele mai importante tool-uri ale unui telefon pe care utilizatorii se bazeaza pentru a localiza rapid un contact sau istoricul apelurilor. Fanvil X3 a fost dezvoltat cu jurnale de apeluri si agende inteligente si intuitive inspirate din experienta telefoanelor smart.

In conditiile unei calitati a conexiunii Internet imprevizibile, Fanvil X3 prezinta o caracteristica denumita QoS (quality of service) ce indica pe ecran calitatea transmisiei unui apel pentru a confirma fiabilitatea comunicarii, precum un telefon mobil.

 

Seria X asigura o interoperabilitate mare, fiind compatibila cu majoritatea platformelor: 3CX, Asterisk, Broadsoft, Elastix, ZYCOO etc.

 

 

 

  • footer_logo
  •   Terranova Logistic Park 12A Bucuresti-Targoviste Road, A Building, 3rd Floor Mogosoaia, Ilfov, 077135, Romania
  •   +4 0376 443 311
  •   +4 021 539 0049
  • office[@]gdctelecom.ro