Interoperabilitate deplina intre 3CX si telefoanele VoIP Fanvil X3 si Fanvil X5

 

3CX, dezvoltatorul software-ului PBX de ultima generatie ce ruleaza pe platforme Window, si producatorul chinez Fanvil anunta interoperabilitatea deplina intre sistemul de telefonie 3CX si modelele de telefoane IP Fanvil X3 si X5. Utilizatorii 3CX se pot bucura acum de functionalitatea "Plug and Play" a sistemului de telefonie 3CX impreuna cu telefoanele VoIP din seria X de la Fanvil.

 

Conform declaratiei lui Nick Galea, fondatorul 3CX, telefoanele VoIP Fanvil sunt accesibile, fiabile si usor de utilizat, permitand distribuitorilor 3CX sa ofere costuri reduse mentinand in acelasi timp calitatea solutiilor de comunicatii unificate.

 

In zilele noastre, clientii nu au nevoie doar de hardware, ci de o solutie completa. Telefoanele din seria X sunt complet interoperabile cu sistemul de telefonie 3CX, oferind o experienta de lucru unica, digitalizata si versatila, multumita interactiunii cu functia DSS printr-o singura apasare de buton si a mobilitatii profilurilor ce pot fi partajate între mai multi utilizatori de pe acelasi telefon de birou. Aceste caracteristici importante aduc clientilor cea mai buna comunicare posibila si atrag, astfel, costuri reduse in companie.

 

Prin acest parteneriat, integrarea si interoperabilitatea deplina dintre 3CX Phone System si telefoanele Fanvil X3 si X5 sunt garantate. Inainte de aparitia unui nou firmware pentru aceste modele de telefoane VoIP Fanvil, 3CX si Fanvil vor testa firmware-ul cu cea mai recenta versiune 3CX Phone System pentru a se asigura ca aceste modele de telefoane sunt pe deplin interoperabile si configurate automat cu sistemul de telefonie 3CX. Ambele companii asigura, de asemenea, suport pentru orice probleme care pot aparea. Seria X de la Fanvil vine in completare la lista de telefoane Fanvil suportate, pana acum seriile F si C fiind pe deplin interoperabile cu sistemul de telefonie 3CX.

 

 

  • footer_logo
  •   Terranova Logistic Park 12A Bucuresti-Targoviste Road, A Building, 3rd Floor Mogosoaia, Ilfov, 077135, Romania
  •   +4 0376 443 311
  •   +4 021 539 0049
  • office[@]gdctelecom.ro