Te simti in siguranta cu FIBARO Intercom

FIBARO Intercom reprezintă ultimul și cel mai avansat dispozitiv din cadrul sistemului inteligent FIBARO de automatizare a locuinței, ce permite nu doar apeluri video de înaltă calitate și gestionarea casei de la distanță, dar îmbunătățește semnificativ nivelul de securitate și confort pentru tine și familia ta.

 

FIBARO Intercom prezintă toate avantajele unui interfon modern, asigurând accesul în locuință și implicit controlul asupra celor care pot intra și poate fi instalat oriunde în apropierea intrării în casă sau a porții principale. Acest dispozitiv excepțional este unul dintre puținele disponibile pe piață ce  oferă posibilitatea transferului înregistrărilor video Full HD (1080p) cu un unghi de vizualizare foarte larg de 180° (perspectiva de ochi de pește).

 

FIBARO Intercom

 

Interfonul permite monitorizarea și înregistrarea tuturor celor care ajung la ușă. În plus, dispozitivul poate servi drept cameră suplimentară pentru sistemul de monitorizare la domiciliu deja instalat și include funcția de înregistrare a tot ceea ce se întâmplă în jurul casei și proprietății. Datorită unui LED infraroșu, interfonul poate funcționa în modul de noapte, care se activează automat atunci când este detectată intensitatea luminii scăzute. Această soluție permite dispozitivului să păstreze înregistrarea la înaltă calitate, chiar și după căderea întunericului. Fișierele video înregistrate pot fi stocate pe un card SD.

 

Cu un singur dispozitiv poți gestiona accesul la 2 intrări separate. Cu FIBARO Intercom și un set de încuietori inteligente, poți uita de cheile de la casă – acum poți deschide ușa fie cu un cod PIN, atribuit individual fiecărui membru al familiei, fie cu telefonul mobil care comunică cu dispozitivul prin Bluetooth sau prin aplicația mobilă FIBARO. Mai mult, poți oferi vizitatorilor acces de la distanță.

 

FIBARO Intercom poate fi utilizat pentru a efectua apeluri video în baza cărora, prin utilizarea aplicației FIBARO, poți acorda acces unei persoane în casă în timp ce ești la birou. În cazul în care niciun membru al familiei tale nu poate răspunde la un apel, vizitatorul va putea lăsa un mesaj video înregistrat. Setul de difuzoare încorporate și microfonul cu funcție de anulare a zgomotului oferă un sunet de înaltă calitate. Dispozitivul este echipat și cu un senzor de proximitate, care îi permite să activeze afișajul luminii de fundal atunci când este detectată mișcare, pentru a-i ajuta pe oaspeții tăi să găsească soneria pe timpul nopții. FIBARO Intercom poate fi conectat la Wi-Fi, precum și la o rețea LAN.

 

Chiar dacă nu este necesară conectarea dispozitivului la unitatea de comandă FIBARO pentru a funcționa corect, acesta oferă acces la numeroase caracteristici noi, cum ar fi iluminarea automată a zonei din jurul intrării principale în cazul detectării unei mișcări. Introducând codul PIN sau apropiindu-vă cu telefonul mobil în apropierea dispozitivului instalat la domiciliu, unitatea de comandă va putea să dezarmeze alarma, să deschidă încuietoarea ușii din față și să aprindă luminile din hol. De asemenea, poți instala mai multe dispozitive într-o singură gospodărie pentru a gestiona accesul la fiecare intrare în clădire.

 

FIBARO Intercom combină designul excepțional cu tehnologia de vârf, fiind recomandat proprietarilor de locuințe unifamiliale, spații mici de birouri și celor care își închiriază casele în scopuri turistice.

 

Mai multe detalii despre FIBARO Intercom, găsești aici.

 

   

  • footer_logo
  •   Terranova Logistic Park 12A Bucuresti-Targoviste Road, A Building, 3rd Floor Mogosoaia, Ilfov, 077135, Romania
  •   +4 0376 443 311
  •   +4 021 539 0049
  • office[@]gdctelecom.ro