Telefonul IP Fanvil X5, desemnat 'Produsul anului' de catre TMCnet

 

Telefonul IP Fanvil X5 a castigat titlul "Produsul anului 2015" in cadrul categoriei "Communications Solutions Awards", acordat de catre prestigioasa publicatie IT, TMCnet, care califica telefonul ultra-elegant Fanvil X5 / X5G drept un produs inovator de exceptie.

 

Fanvil X5 / X5G este un telefon IP de ultima generatie destinat cresterii productivitatii utilizatorilor din mediul business, avand suplimentar un display LCD secundar pentru cele 8 taste programabile DSS, 6 conturi SIP, voce HD, Gigabit Ethernet si PoE (Power over Ethernet), la un pret accesibil. In plus, un buton de notificare DSS va anunta utilizatorul ori de cate ori exista activitate pe alta pagina, in timp ce butonul de shortcut ii permite acestuia sa comute paginile cu rapiditate.

 

"Suntem foarte bucurosi si entuziasmati pentru premiul primit din partea TMC", a declarat Robbin Feng, CEO al Fanvil. "X5 este un produs care creste foarte mult productivitatea in randul utilizatorilor business".

 

"Felicitari Fanvil Technology Company pentru premiul obtinut", a spus Rich Tehrani, CEO TMC. "X5 / X5G este cu adevarat un produs inovator si este printre cele mai bune solutii care faciliteaza serviciile de voce, date si comunicatii video aduse pe piata in ultimul an. Astept si in continuare excelenta din partea Fanvil Technology Company".

 

GDC Telecom este distribuitor unic in Romania al produselor Fanvil.

 

 

  • footer_logo
  •   Terranova Logistic Park 12A Bucuresti-Targoviste Road, A Building, 3rd Floor Mogosoaia, Ilfov, 077135, Romania
  •   +4 0376 443 311
  •   +4 021 539 0049
  • office[@]gdctelecom.ro