Comoditate

comoditate

 

Intoarcerea acasa


Dupa o zi grea de munca meritati o pauza. Tot ce visati este revenirea acasa. Spuneti-i sistemului FIBARO despre sosirea dumneavoastra si lasati-l sa va astepte creand atmosfera potrivita in casa si asigurandu-va confort si comoditate.

 

Imaginati-va urmatorul scenariu:


6:00 pm


Sistemul detecteaza ca se apropie seara datorita intensitatii reduse a luminii de afara. Porneste luminile si fantana arteziana din gradina.


6:10 pm – va intoarceti de la serviciu


Sistemul detecteaza masina care se apropie de casa. Creste luminozitatea becurilor din gradina si de pe alee cu pana la 100%. Deschide poarta sau usa garajului. Aprinde lumina din garaj.


6:12 pm – intrati in casa


Sistemul de alarma este dezactivat. In cazul in care afara este intuneric, toate jaluzelele lasate si luminile sunt pornite in toate camerele in care este detectata miscarea. Televizorul porneste pe canalul dumneavoastra preferat.


6:20 pm


Scena "stropeste gradina" este activata. Intensitatea luminii din gradina este redusa la 50%. Aspersoarele sunt activate.


6:30 pm


Vecinul vi se alatura la un meci de fotbal. Inainte de a-l primi in casa vorbiti cu el la telefonul conectat la interfon. Cand deschideti poarta, luminozitatea becurilor din gradina creste la 100%, iar aspersoarele sunt dezactivate astfel incat sa nu va udati invitatul.

 
  • footer_logo
  •   Terranova Logistic Park 12A Bucuresti-Targoviste Road, A Building, 3rd Floor Mogosoaia, Ilfov, 077135, Romania
  •   +4 0376 443 311
  •   +4 021 539 0049
  • office[@]gdctelecom.ro