Confort

confort

 

Proiectati-va trezirea perfecta pentru dimineti usoare si pozitive, chiar si in zilele innorate. Utilizati posibilitatile infinite ale Sistemului FIBARO pentru a va asigura confortul optim in timpul activitatilor matinale.

 

Imaginati-va urmatorul scenariu:


6:30 am

Unitatea centrala a sistemului FIBARO colecteaza datele despre starea vremii in baza carora particularizeaza o serie de activitati programate precum ajustarea temperaturii potrivite pentru nevoile si obiceiurile dumneavoastra.


7:15 am

Temperatura din fiecare camera este acum perfecta. Va veti trezi ascultand postul dumneavoastra de radio preferat, mai intai in surdina, apoi volumul va creste usor.


7:20 am

Jaluzelele sunt ridicate treptat, si lumina naturala patrunde in camera. Pe timp de iarna, FIBARO porneste sistemul de iluminat la o intensitate de doar 30%, pentru a permite vederii dumneavoastra sa se adapteze treptat la lumina zilei.


7:25 am

Va ridicati din pat. Casa simte miscare in dormitor si va lumineaza drumul spre baie si bucatarie.


7:28 am

Cada se umple cu apa calda, in timp ce expressorul porneste. Se aprinde apoi si televizorul pe canalul de stiri favorit.


7:30 am

Ferestrele se deschid usor pentru a lasa aerul proaspat sa patrunda in casa.


7:50 am

Va intoarceti in dormitor. Sistemul afiseaza informatiile meteo pe ecranul televizorului - va puteti imbraca adecvat pentru vremea de afara. Muzica dumneavoastra preferata se aude pe fundal.


8:00 am

Este momentul sa plecati la serviciu. Toate dispozitivele se opresc, alarma este activata, jaluzelele sunt inchise si usile sunt incuiate. Casa dumneavoastra este acum in siguranta.

trezirea fibaro
 
  • footer_logo
  •   Terranova Logistic Park 12A Bucuresti-Targoviste Road, A Building, 3rd Floor Mogosoaia, Ilfov, 077135, Romania
  •   +4 0376 443 311
  •   +4 021 539 0049
  • office[@]gdctelecom.ro