Bun venit în lumea FIBARO, unde totul este conectat!

Cea mai avansată soluție de home automation din lume…

Sistemul FIBARO a fost conceput pentru a ne face viețile mai ușoare și mai confortabile, fiind considerat cea mai avansată soluție de home automation din lume. Creat în spiritul revoluției Internet of Things, sistemul FIBARO permite controlul și monitorizarea luminilor, ușilor și ferestrelor, jaluzelelor, temperaturii ambientale și dispozitivelor electronice dintr-o locuință - indiferent că vorbim de un apartament, o casă sau o vilă, sau de la birou, printr-un simplu touch, direct de pe telefonul mobil sau tabletă.

 

Mai mult, fiecare casă se transformă într-un mecanism cu auto-reglare, și prin folosirea FIBARO, dispozitivele electrice dintr-o locuință pot comunica, oferind astfel o gamă largă de aplicații pentru un plus de confort, siguranță și economii la electricitate și căldură.

 

Casa Inteligenta

 

Complet wireless...

Sistemul FIBARO utilizează tehnologia Z-Wave wireless, iar pentru instalarea sa nu sunt necesare modificări în structura clădirii. Deci fără praf, metri întregi de cabluri trase sau pereți sparți.

 

Este bine să știți că FIBARO oferă libertate deplină în comunicare și control, fiind compatibil cu majoritatea telefoanelor mobile smart și camerelor VoIP disponibile, precum și cu produse wireless de la aproape 300 de producători independenți care utilizează protocolul Z-Wave

 

Senzor de fum

 

Design organic, inovator, structură miniaturizată...

Senzorii FIBARO au un design extrem de compact și sunt proiectați până la cel mai mic detaliu, ceea ce îi face ușor de integrat în orice spațiu, fie că vorbim de încăperi amenajate în stil modern, clasic sau retro, vintage.

 

Fiecare modul din sistemul FIBARO prezintă doar 42.5 mm lungime, 37.00 mm lățime și 15.9 mm înălțime. Un alt avantaj al sistemului FIBARO este dat de frumusețea și fiabilitatea produselor. Micromodulele pot fi instalate în prizele și întrerupătoarele existente, fiind compatibile cu majoritatea instalațiilor electrice. Unitatea centrală comunică wireless cu dispozitivele electronice din locuință și le trimite comenzi pentru diverse acțiuni.

 

Senzor de inundatie

 

Interfață intuitivă, user friendly...

Atât centrala FIBARO Home Center 2 cât și Home Center Lite dispun de o interfață prietenoasă, ușor de utilizat, ce permite monitorizarea și controlul casei sau biroului via smartphone, tabletă sau laptop, de oriunde v-ați afla. Aplicația FIBARO pentru smart home este disponibilă pe sistemele de operare iOS și Android.

 

FIBARO este singurul sistem cu o interfață configurată simplu care vă permite să schimbați dependențele între dispozitive sau scenariile de pe orice computer, oricând, fără ajutorul unui specialist și fără a fi necesar să sunați la serviciul tehnic.

 

Interfata Intuitiva

 

Securitate...

Sistemul FIBARO poate integra un sistem de alarmă deja existent. Fiecare componentă a sistemului poate opera independent de unitatea centrală. Dacă unitatea centrală este defectă și sistemul detectează, de exemplu, un foc, fiecare componentă va decide independent unde să deschidă jaluzelele, ferestrele, ușile, să porneasca sistemul de ventilație etc. Nu aveți nevoie de o conexiune VPN sau de o adresă de IP static pentru a vă controla sistemul de la distanță.

 

Securitate

 

 

Instalare simplă și rapidă, în orice locuință, în doar 3 minute...

Principala promisiune din spatele sistemului FIBARO este posibilitatea de a fi instalat în orice casă, apartament sau birou, fără a interveni în structura clădirii. Dispozitivele FIBARO pot fi conectate la sistemul electric existent, fără a fi necesare modificări în structura pereților sau înlocuirea dozelor sau întrerupătoarelor. Practic, sistemul FIBARO se adaptează nevoilor dumneavoastră și nu invers, acesta fiind unul dintre principalii diferențiatori ai brandului.

 

Instalarea dispozitivelor FIBARO necesită aproximativ 3 minute. Tot ce trebuie făcut este să desfaceți din perete întrerupătorul dorit - de ex. cel responsabil cu aprinderea și stingerea luminilor, să îl deconectați de la firele din perete, să conectați modulul FIBARO la aceste fire și să reconectați întrerupatorul la modul. Apoi, trebuie să înșurubați înapoi întrerupătorul în perete și astfel procesul de instalare fizică este finalizat. Pentru siguranța dumneavoastră, recomandăm ca instalarea sistemului FIBARO să fie făcută de către un electrician sau o persoană familiarizată cu sistemul.

 

Fibaro Home Automation – Casa ta, imaginatia ta!

  • footer_logo
  •   Terranova Logistics Park 12A Bucuresti-Targoviste Road, A Building, 3rd Floor Mogosoaia, Ilfov, 077135, Romania
  •   +4 0376 443 311
  •   +4 021 539 0049
  • office[@]gdctelecom.ro