FIBARO Controller RGBW este un dispozitiv Z-Wave wireless universal ce permite controlul luminilor pentru benzi flexibile LED cu trei si patru culori, pentru a va oferi milioane de culori si capabilitati de smart lighting. Pe langa, canalele RGB, controllerul este compatibil si cu canalul de lumina alba, ceea ce permite realizarea culorilor pastelate. Dispozitivul poate controla pana la patru senzori analog.

 

Alegeti culoarea preferata

FIBARO a creat o interfata intuitiva pentru tableta si smartphone, ceea ce transforma alegerea culorilor preferate intr-o joaca de copii. Din bara de culoare puteti schimba oricand coloritul din living sau camera copiilor exact ca si cum ati folosi o bagheta magica.

Slider-ul programelor pentru iluminat creeaza o atmosfera relaxanta prin tranzitia culorilor pastel.

E ca si cum ati avea la dispozitie o intreaga lume magica a culorilor.

 

FIBARO RGBW Controller

 

 

 

Exact cum va place

Diodele LED sunt folosite extensiv in iluminatul rezidential.

Iluminarea cu LED se adapteaza perfect oricarui design modern si creeaza o atmosfera calda si relaxanta.

LED-urile sunt surse de lumina extrem de eficiente si relativ necostisitoare. In consecinta, sunt folosite frecvent in proiectele de amenajari interioare pentru a pune in evidenta anumite elemente de design prin lumina.

 

RGBW Controller living

 

 

 

Creati-va propria compozitie de culoare

Aveti la dispozitie patru scenarii predefinite de iluminare cu o animatie incredibila, pentru a va bucura de seri pline de caldura cu lumina care simuleaza un semineu aprins, sau de o dimineata perfecta in culorile rasaritului. Nu ratati combinatia unica de culori din animatia care simuleaza furtuna!

Toate situatiile periculoase detectate de sistemul FIBARO vor fi anuntate prin efecte luminoase, utile mai ales pentru persoanele cu deficiente de auz.

 

RGBW Controller FIBARO relax

 

 

 

Avertizare prin culori

Casa inteligenta reactioneaza la orice se intampla si va informeaza prin intermediul culorilor luminilor. Folositi FIBARO RGBW Controller nu doar pentru a crea scheme de iluminare de interior dar si pentru a fi informat in privinta oricarui eveniment.

Multumita celor patru intrari analog, controller-ul poate fi conectat la patru senzori analog independenti care opereaza intre 0-10V. Folositi senzori analog pentru iluminarea apei din cada functie de temperatura acesteia. Adapteaza lumina din living la conditiile de afara. FIBARO Home Center 2 poate decide cand sa inceapa sa ude gradina pornind de semnalele pe care le primeste de la senzorii de umiditate a solului sau cei de intensitate a luminii.

 

 

 

 

Cel mai bun mod de avea grija de cei mici

Folositi acest dispozitiv pentru a monitoriza in mod continuu conditiile din camera copiilor. Conectati patru senzori analog si monitorizeaza calitatea aerului, umiditatea, presiunea si temperatura. Le veti asigura conditiile perfecte in care sa doarma si sa creasca.

Fibaro RGBW Controller Child Care

 

 

 

Expert al parcarilor in garaj

Puteti crea un ghidaj luminos care sa va ajute la parcarea in garaj folosind benzi flexibile LED colorate si senzori analog de proximitate.

Culoarea luminii se va schimba in functie de distanta pana la perete.

 

RGBW parking

 

 

 

Pentru mai multe informatii despre FIBARO Controller RGBW, click aici  


  • footer_logo
  •   Terranova Logistics Park 12A Bucuresti-Targoviste Road, A Building, 3rd Floor Mogosoaia, Ilfov, 077135, Romania
  •   +4 0376 443 311
  •   +4 021 539 0049
  • office[@]gdctelecom.ro