FIBARO pentru dezvoltatori

O cladire inteligenta aduce cu sine un nou stil de viata prin standarde imbunatatite de confort, functionalitate si siguranta, precum si reducerea consumului de energie cu cel putin 20%.

 

Colaboram cu birouri de arhitectura, designeri de interior, ingineri, manageri de proiect si beneficiari finali pentru a proiecta si instala sisteme de Home Automation performante.

 

Sistemul FIBARO poate fi folosit in vile, apartamente, centre de afaceri si spatii de birouri, hoteluri, restaurante, spatii comerciale, sali de fitness, clinici medicale si spitale, banci, institutii publice, scoli si gradinite.

 

dezvoltatori

 

 

 

De ce sa alegeti FIBARO?

> Tehnologie wireless

> Usor de instalat si utilizat

> Nu necesita modificari in structura cladirii

> Proiectate si fabricate in UE

> Interfata intuitiva si prietenoasa

 

In calitate de dezvoltator veti putea oferi un nou concept de spatii rezidentiale prin implementarea celor mai bune sisteme si solutii de automatizare pentru casa inteligenta din lume, pentru a va diferentia de ofertele competitorilor.

 

Exigentele din ce in ce mai ridicate ale cumparatorilor vor fi satisfacute atunci cand spatiul pe care vor sa-l achizitioneze sau inchirieze este echipat cu sistemul FIBARO.

 

Automatizarea locuintei asigura accesul facil la tehnologii avansate. De la smartphone la smarthome nu mai este doar un concept demn de scenarii SF, ci a devenit o realitate. Printr-un simplu touch, clientii dumneavoastra vor putea controla temperatura si iluminatul si isi vor putea securiza locuinta, prin monitorizarea ferestrelor si usilor. Sistemul FIBARO detecteaza cu usurinta intrarea prin efractie, inundatiile sau incendiile pentru a mentine siguranta caselor si cladirilor de birouri.
 

Includeti solutiile pentru case inteligente in proiectele pe care le dezvoltati

 

si veti vedea in scurt timp rezultatele!

Click aici pentru produsele FIBARO 

  • footer_logo
  •   Terranova Logistics Park 12A Bucuresti-Targoviste Road, A Building, 3rd Floor Mogosoaia, Ilfov, 077135, Romania
  •   +4 0376 443 311
  •   +4 021 539 0049
  • office[@]gdctelecom.ro