FIBARO Home Center 2 - centrul sistemului FIBARO pentru o casa inteligenta. 

FIBARO Home Center 2 este o centrala inovatoare si usor de folosit de tip gateway, ce poate comunica cu pana la 230 dispozitive si senzori, ce utilizeaza protocolul Z-Wave de comunicare wireless.

fibaro home center 2

 

fibaro system

 

Carcasa din aluminiu

Centrala FIBARO Home Center 2 atrage atentia datorita designului minimalist al carcasei, realizata din aluminiu solid. Nu veti intalni bucati confectionate din plastic nicaieri in acest produs. Dar FIBARO Home Center 2 nu doar arata bine, ci si integreaza o multime de alte functii inteligente. 

 

 

Procesor Intel Atom 1,6Ghz 

Multumita eficientei procesorului de 1,6Ghz, unitatea centrala FIBARO Home Center 2 este mult mai rapida decat alte solutii Z-Wave disponibile pe piata. Comunicarea cu reteaua Z-Wave s-a imbunatatit considerabil, avand ca rezultat un timp de raspuns rapid la comenzile date de utilizator.

 

procesor fibaro

 

Disc MLC de 4GB pentru recuperare date

Siguranta datelor utilizatorului a fost imbuntatita prin inovatiile FIBARO. Fiecare Home Center 2 are propriul sau disc de recuperare, care detine un sistem avansat de back-up. Astfel persoanele neautorizare nu pot avea acces la sistem. Un alt avantaj al acestei solutii este recuperarea rapida a tuturor datelor dupa orice fel de eroare.

 

 

Memorie 1GB RAM, 2GB SLC Hard Drive

Memorie mare + procesor rapid = comunicare rapida intre dispozitivele sistemului de home automation FIBARO. Arhitectura hardware folosita in Home Center 2 face automatizarea Z-Wave mai rapida ca oricand.

 

Instalare usoara si rapida

Firele se conecteaza dupa cum se poate vedea in figura de mai jos, iar cablul de alimentare se introduce in mufa si cablul de retea la portul LAN.

 

port lan fibaro

 

laptop fibaro

 

Pentru mai multe info despre FIBARO Home Center 2, click aici

 

 

  • footer_logo
  •   Terranova Logistics Park 12A Bucuresti-Targoviste Road, A Building, 3rd Floor Mogosoaia, Ilfov, 077135, Romania
  •   +4 0376 443 311
  •   +4 021 539 0049
  • office[@]gdctelecom.ro