FIBARO Home Center Lite - un dispozitiv extem de compact cu un potential imens. 

 

Creat special pentru fericirea dumneavoastra

Va prezentam o noua dimensiune a confortului: FIBARO Home Center Lite, unitatea centrala incredibil de compacta a sistemului FIBARO. Acest dispozitiv a fost creat pornind de la nevoile utilizatorilor care isi doresc o casa inteligenta, mai eficienta si confortabila. Dimensiuni mici – impact maxim! 

 

centrala-fibaro-home-center-lite

 Extrem de rapid si eficient

Home Center Lite este un dispozitiv micut, cu un potential imens, incredibil de rapid si eficient, dar cu toate astea ieftin. Va puteti controla casa de oriunde din lume, folosind un telefon mobil sau o tableta pentru a va bucura de tot confortul oferit de dispozitivele inovatoare pentru smart home FIBARO.

 

 

 

Marimea conteaza

Doar 90 x 90 x 33 mm! Calitatea vine  in pachete mici.

 

 centrala-home-center-lite

 

 

  

Bun venit in lumea FIBARO!

Ne bucuram sa aflam ca va intereseaza sa aflati mai multe despre lumea FIBARO, unde confortul si siguranta dvs. si a familiei dvs. sunt prioritare. Sistemul FIBARO a fost creat pentru a corespunde nevoilor utilizatorilor si a le transforma visurile in realitate. Acum adaugam miniaturizarea impreuna cu designul modern pe lista inovatiilor FIBARO. 

 

 FIBARO-Home-Center-Lite

 

 

 

SETATI-VA POSTUL DE COMANDA

Noul post de comanda pentru casa dvs. va fi aplicatia FIBARO. Layoutul si functionalitatea sa depind in intregime de propriile preferinte. Puteti crea si modifica tabele, iconuri si nume, astfel incat veti avea mereu functiile importante la indemana. Administrarea casei inteligente este acum mult mai usoara cu ajutorul aplicatiei FIBARO pentru iOS si Android.   

 

 

"Triumf al imaginatiei si luxului fara niciun secret."

 

 

 

PANA LA 230 DE DISPOZITIVE

 Multumita comunicarii wireless Z-Wave, instalarea sistemului FIBARO nu necesita aducerea de modificari la structura casei. Se poate instala in orice cladire, chiar si dupa ce a fost complet decorata sau renovata. Fara praf, fara fire trase, fara deranj. Home Center Lite este echipat cu un procesor extrem de puternic Cortex A8. Eficienta HCL permite chiar si automatizarea cladirilor mari: poate controla pana la 230 de dispozitive.  

 

 

 

CONTROL EXTINS ASUPRA DISPOZITIVELOR MULTIMEDIA

Home Center Lite permite integrarea mult mai usoara a dispozitivelor multimedia la sistemul FIBARO. Controlati televizorul, sistemul Home Cinema, Hi-Fi si alte dispozitive in timp ce folositi scenariile si asocierile, schimband canalele si regland volumul, totul direct din aplicatia FIBARO. Practic, nu veti mai avea nevoie de alta telecomanda in afara de telefonul mobil sau de tableta. In plus, toate aceste dispozitive pot porni si actiona in mod autonom. 

 

 

 

 

MONITORIZAREA CONSUMULUI

Prin functia de management al consumului, FIBARO poate monitoriza consumul de electricitate, detectand in acelasi timp dispozitivele cu cel mai mare consum. Sunt prezentate statistici detaliate care va ajuta sa realizati estimari ale facturilor viitoare.

 

 

monitorizare-consum-fibaro

 

 

 

DESCOPERITI AMENINTARILE

Sistemul FIBARO va notifica automat referitor la orice amenintare ce v-ar putea pune in pericol siguranta: incendiu, inundatie, tentativa de spargere sau scurgere de gaze si ia imediat masurile adecvate. In caz de intrare prin efractie, FIBARO poate declansa alarme vizuale si acustice, poate aprinde toate luminile si trimite imagini de la camerele de supraveghere direct pe telefonul mobil. 

 

  

solutia-fibaro-securitate

 

 

 

GRADINA FERMECATA

Gazonul bine intretinut din fata casei nu trebuie neaparat sa va consume timp. Sistemul inteligent FIBARO poate uda gradina exact atunci cand este nevoie - nu va lasa plantele sa se usuce intr-o zi torida si nici nu le va uda in exces atunci cand afara ploua.

 

 

 

 

 

CALD SAU RECE. CUM PREFERATI?

Nimic nu se compara cu intoarcerea acasa, mai ales intr-o zi friguroasa de iarna. Folosind aplicatia FIBARO putetii porni caldura si seta temperatura dorita in timp ce va aflati inca la birou. Cu ajutorul panoului de control pentru Climat puteti seta ce incaperi sa fie incalzite, cand anume si pana la ce temperatura.

Asadar, cum alegeti?

 

 

 

UNDE ESTI? GEOLOCALIZARE

Casa dvs. stie mereu unde va aflati multumita geolocalizarii. Cand plecati de acasa, sistemul opreste dispozitivele nefolosite, activeaza sistemul de alarma si simuleaza prezenta pentru a descuraja eventualii "musafiri nepoftiti" sa va faca o vizita. In timp ce calculeaza ruta de intoarcere, sistemul regleaza temperatura si ruleaza scenarii pre-programate pentru pregatirea sosirii dvs. Economie, siguranta si confort – FIBARO. 

 

 

geolocalizare-fibaro

 

 

 

DIN BIROU, MASINA SAU DE PE MUNTELE EVEREST

 Ati uitat sa scoateti fierul de calcat din priza? Nicio problema! Porniti aplicatia FIBARO de pe telefon si se rezolva. Folosind accesul de la distanta, posibil de oriunde din lume, puteti verifica ce se intampla, controla dispozitivele, parametrii de incalzire si multe altele.

 

 

 

NUMEROASE OPTIUNI DE EXTINDERE

Home Center Lite este un dispozitiv modular. Functionare locala? Conectati la alimentare si poate fi imediat folosit. Doriti sa accesati toate aceste functii si din alta locatie? Conectati HCL la alimentare si la router si totul este gata. Managementul casei, localizarea membrilor familiei si monitorizarea camerelor de supraveghere oricand? Puneti bateria de rezerva si un modul GSM pentru a monitoriza senzorii chiar si atunci cand alimentarea este oprita in cladire. FIBARO Home Center Lite este controllerul de care aveti nevoie. Reglati-l in functie de nevoile si preferintele dvs.

 

 

                                        

 

Pentru mai multe informatii despre FIBARO Home Center Lite, click aici  

 

 

 

  • footer_logo
  •   Terranova Logistics Park 12A Bucuresti-Targoviste Road, A Building, 3rd Floor Mogosoaia, Ilfov, 077135, Romania
  •   +4 0376 443 311
  •   +4 021 539 0049
  • office[@]gdctelecom.ro