ENERGIA VIEȚII MODERNE

FIBARO măsoară consumul de energie din casa dumneavoastră.

modern-life

Vizualizați filmul

pentru a afla cum să profitați la maximum de sistemul de management al energiei.

PLAY

 
controller-rgbw

Controller RGBW

Un controller pentru benzi LED cu patru culori care poate face mai mult decât simplul control al iluminatului. Se poate conecta la până la patru senzori analogici, iar adevărata limită a capabilităților sale poate fi descoperită doar de un utilizator creativ.

dimmer-2

Dimmer 2

Controlează ireproșabil intensitatea luminoasă. Mulțumită acestei soluții unice, modulele pot detecta sursele de lumină conectate și se pot adapta la ele în mod corespunzător.

releu-rulou-2

Releu Rulou 2

Ridică și coboară jaluzelele, deschide și închide porțile, trage draperiile etc. Dispozitivul asigură o poziționare precisă a jaluzelelor, copertinelor sau porților, astfel încât acestea să poată fi fixate în poziția dorită.

comutator-simplu-dublu-2

Comutator simplu &

Dublu tip 2

Module care permit controlul dispozitivelor de tip on/off, de exemplu, iluminat, aer condiționat, pompe de căldură, cuptoare, sisteme de irigație, precum și prize electrice, pentru controlul dispozitivelor multimedia și aparatelor electrocasnice din bucătarie.

Conectare facilă și beneficii nelimitate

Nu este necesar să dărâmați pereții sau să renovați casa după aceea. Doar plasați modulul dorit în cutia de joncțiune și conectați-l la instalație.

Watch the movie
4_countless_benefits Watch the movie

Acces comod și informații clare

Sistemul FIBARO este administrat prin intermediul dispozitivelor mobile și computere. Puteți să vă controlați locuința și să monitorizați consumul de energie electrică din orice loc din lume – tot ce aveți nevoie este un smartphone sau o tabletă.

5_mobile

Control total asupra facturilor la electricitate

Monitorizarea constantă vă oferă informații detaliate cu privire la sumele pe care le aveți de achitat. Astfel, factura de energie electrică nu o să vă mai ia prin surprindere.

bills

Previzualizare detaliată a consumului și costurilor

Consumul de energie și costurile aferente pot fi monitorizate separat, pe fiecare încăpere și dispozitiv în parte, în intervale de timp personalizate. Graficele ușor de urmărit vă permit să evaluați rapid statusul.

Previzualizare detaliată a consumului și costurilor

Consumul de energie și costurile aferente pot fi monitorizate separat, pe fiecare încăpere și dispozitiv în parte, în intervale de timp personalizate. Graficele ușor de urmărit vă permit să evaluați rapid statusul.

Un beneficiu pentru bugetul dumneavoastră și pentru mediul înconjurător

O situație mereu clară asupra consumul de energie se poate traduce ușor în economii de bani. Practic, dispozitivele FIBARO reprezintă un avantaj concret pentru bugetul familiei dumneavoastră, dar și un gest prietenos față de mediul înconjurător.

Comutare inteligentă între tarifele la energia electrică

Sistemul controlează consumul de energie într-un mod ce vă permite să economisiți,

mai ales dacă utilizați încălzirea electrică.

taryfa

Ajustati jaluzelele în direcția soarelui

Programat adecvat, sistemul FIBARO vă permite să controlați cât din lumina soarelui să intre în casa dumneavoastră. În timpul lunilor mai reci, acesta va invita soarele înăuntru pentru a menține o temperatură confortabilă. În timpul verii, când temperaturile sunt crescute, sistemul va acționa ca un scut eficient împotriva căldurii.

blinds-off

Deconectare la comandă

Funcție de setările dumneavoastră, sistemul poate deconecta dispozitivele lăsate în funcțiune sau să vă trimită un reminder pentru închiderea acestora. Și cu ajutorul aplicației mobile, puteți face acest lucru de oriunde v-ați afla.

phones

Iluminare ce se adaptează nevoilor dumneavoastră

Sistemul FIBARO vă oferă o iluminare cu adevărat frumoasă, economisind în același timp consumul de enegie. Poate sincroniza intensitatea luminii funcție de scopul de folosință a unei încăperi, restricționa iluminarea în zonele din casă neutilizate, reducerea la un nivel minim pe timp de noapte sau stingerea completă a luminilor.

lamps-on

Irigare automată funcție de condițiile meteorologice

Sistemul FIBARO permite integrarea rețelei de aspersoare la serviciile meteo online. Astfel, dacă afară plouă, aspersoarele nu vor fi pornite.

sprinklers

Notificări inteligente

În eventualitatea unei supra-sarcini sau pene de curent, sistemul va trimite o notificare către utilizator. De asemenea, aceștia vor fi alertați și în cazul în care sunt atinse condițiile setate în sistem, cum ar fi depășirea bugetului alocat pentru energia electrică.

notifications

Descoperiți mai multe capabilități ale sistemului FIBARO

Bine ați venit în lumea FIBARO. Explorați capabilitățile extraordinare ale sistemului FIBARO, precum și funcționalitatea și frumusețea produselor.

Aflați mai multe
devices

Savurați linistea și confortul

Realizați faptul că aveți timp pentru orice.

peace

Aflați mai multe despre modulele FIBARO

Click pe unul dintre dispozitive pentru a-i explora specificațiile

Dimmer 2

Double Switch 2

Single Switch 2

RGBW Controller

Releu Rulou 2

  • footer_logo
  •   Terranova Logistics Park 12A Bucuresti-Targoviste Road, A Building, 3rd Floor Mogosoaia, Ilfov, 077135, Romania
  •   +4 0376 443 311
  •   +4 021 539 0049
  • office[@]gdctelecom.ro