Creat in spiritul revolutiei Internet of Things, sistemul FIBARO permite controlul luminilor, ferestrelor, jaluzelelor, temperaturii si dispozitivelor electronice dintr-o cladire, pentru un plus de confort, siguranta si economii la electricitate si caldura.

 

 

FIBARO Starter KIT

Porniti intr-o calatorie unica si explorati beneficiile unei case inteligente cu FIBARO STARTER KIT, ce contine urmatoarele 6 dispozitive:

 •    Home Center Lite (unitatea centrala);
 •    o priza inteligenta de perete;
 •    un senzor de fum;
 •    un senzor de miscare;
 •    un senzor de inundatie;
 •    un senzor pentru usa/fereastra.

Instalarea sistemului FIBARO nu necesita modificari in structura cladirii, deci fara praf, metri intregi de cabluri trase sau pereti sparti. Mai mult, dispozitivele innobileaza orice spatiu printr-un design unic, organic.

 

fibaro starter kit gdc telecom

Mai multa siguranta

Cu FIBARO Starter Kit puteti avea grija de familia si locuinta dvs. intr-un mod cu totul nou. Acesta va ajuta sa minimizati riscul unor evenimente neprevazute, precum si daunele rezultate. Sistemul detecteaza potentialele pericole in numai cateva secunde, declansand procedurile adecvate de alarma. Veti primi astfel o alerta pe telefonul mobil pentru a actiona in consecinta. FIBARO va protejeaza impotriva inundatiilor, incendiilor sau tentativelor de furt.

 

 

Facturi mai mici si grija pentru mediul inconjurator

FIBARO Starter Kit va ajuta sa economisiti energie si sa protejati mediul, adoptand un stil de viata eco. FIBARO Home Center Lite va permite sa generati statistici detaliate privitoare la consumul de energie din casa si sa identificati aparatele cu cel mai mare consum. Folositi sistemul FIBARO pentru a reduce facturile la energia electrica si termica, precum si pentru a economisi timp pretios in activitatile zilnice.

 

 

Configuratii la cerere

Sistemul FIBARO inseamna posibilitati nelimitate intr-o locuinta, iar STARTER KIT-ul este doar inceputul aventurii catre o casa inteligenta. Va asteapta multe alte dispozitive cu functii unice. Explorati-le si vi se vor deschide noi si noi oportunitati pentru a trai intr-o casa smart si a va bucura de toate beneficiile pe care FIBARO home intelligence le poate aduce.

 

Va stam la dispozitie cu orice tip de configuratie, astfel incat casa sau afacerea dumneavoastra sa beneficieze de cea mai buna automatizare. Contactati-ne pentru a analiza si stabili cel mai bun sistem pentru nevoile dumneavoastra.

fibaro

 

 
Consultanta Fibaro
 

Consultanta

Va vom ajuta in schitarea celei mai potrivite solutii pentru casa sau biroul dumneavoastra.

Instalare Fibaro
 

Instalare si configurare

Instalarea sistemului FIBARO este simpla, rapida si nedistructiva. Fara praf, fire, pereti sparti!

Suport Fibaro
 

Suport tehnic

Ne puteti contacta prin email sau telefonic pentru orice problema aparuta.

 • footer_logo
 •   Terranova Logistics Park 12A Bucuresti-Targoviste Road, A Building, 3rd Floor Mogosoaia, Ilfov, 077135, Romania
 •   +4 0376 443 311
 •   +4 021 539 0049
 • office[@]gdctelecom.ro