Priza inteligenta FIBARO este un dispozitiv de tip plug&play cu functie de masurare a consumului de energie si avertizare in caz de suprasarcina, controlabil de la distanta. Poate fi folosita oriunde este nevoie de controlul dispozitivelor electrice (televizor, cafetiera, fier de calcat, veioza, proiector) de pana la 2500W.

 

Un dispozitiv compact si sofisticat

Priza FIBARO este un dispozitiv inteligent, plug & play, extrem de sofisticat si controlabil de la distanta. Practic, este cea mai mica priza de acest fel din lume. Pentru a masura consumul de energie foloseste un inel LED din cristal ce afiseaza consumul curent prin schimbarea culorii luminii.

 

Ultra Plug & Play

Priza de perete FIBARO nu necesita instalare. Este suficient sa o scoateti din cutie, sa o introduceti intr-o priza si sa conectati mai departe orice alt dispozitiv electric.

Interfata este extrem de usor de folosit.

 

 

 

 

Monitorizarea consumului de energie in timp real

Verificati consumul de energie din casa cu ajutorul FIBARO Home Center 2.

Astfel, identificati dispozitivele care consuma cel mai mult. 
Schimbarile de culoare ale inelului LED va informeaza in privinta sarcinii curente a dispozitivului conectat.

In plus, senzorul de temperatura incorporat va anunta daca temperatura trece de 55°C, moment la care priza va palpai si se va colora in mov.

 

 

 

Siguranta copiilor

Dispozitivul este echipat cu un capac special pentru siguranta. Acesta este util mai ales in cazul copiilor, a caror curiozitate este intotdeauna nelimitata.

 

 

 

 

Raportare dispozitive defecte

Cea mai sigura priza de perete din lume pentru ca nu permite includerea dispozitivelor defecte sau avariate, protejand astfel intregul circuit electric.

Poate, de asemenea, sa raporteze cand un dispozitiv nu functioneaza, pentru a actiona in consecinta.

 

 

Babysitter

Respectarea regulilor si a unui program clar este extrem de importanta cand vine vorba de cei mici. FIBARO va poate ajuta in aceasta privinta. Conectati priza inteligenta la consola de jocuri sau televizor si puteti limita de la distanta timpul in care copiii sa foloseasca aceste dispozitive.

 

 

 

 Update wireless

Puteti face upgrade wireless alegand optiunea din FIBARO Home Center 2, de fiecare data cand este disponibil un nou firmware.

Nu este necesara conectarea la un calculator. Apasati doar butonul de update si bucurati-va de timpul dvs. liber.

 

 

 

Pentru mai multe detalii despre priza inteligenta FIBARO, click aici


 

  • footer_logo
  •   Terranova Logistics Park 12A Bucuresti-Targoviste Road, A Building, 3rd Floor Mogosoaia, Ilfov, 077135, Romania
  •   +4 0376 443 311
  •   +4 021 539 0049
  • office[@]gdctelecom.ro