Cel mai avansat senzor de acest tip din lume, senzorul de fum FIBARO reactioneaza chiar si la cele mai mici cantitati de fum si detecteaza imediat o crestere a temperaturii peste limitele normale, avand de asemenea un senzor de temperatura incorporat, pentru extra-protectie impotriva unui potential incendiu.

 

 

Design mininimalist si aspect placut

Protejati-va casa de un potential incediu cu FIBARO senzor de fum wireless.

Toti senzorii de fum disponibili pe piata au fost creati pentru a preveni incendiile. Totusi, nimeni nu a acordat atentie designului. Este adevarat ca senzorii de fum au scopul de a salva vieti, dar ei sunt instalati de obicei in locuri vizibile, cum ar fi tavanul. Iata de ce designerii FIBARO au decis sa combine siguranta si functionalitatea cu estetica.

Senzorul de fum FIBARO este un detector de fum perfect, un trendsetter pentru toti competitorii sai, un dispozitiv care imbina aspectul exterior cu tehnologia de ultima generatie.

 

 

 

 

Dimensiuni reduse

Senzorul de fum FIBARO este cel mai mic senzor de fum wireless din lume. Tehnologia FIBARO a permis reducerea considerabila a dimensiunilor componentelor senzorului. Dispozitivul este cel mai avansat senzor de incendiu disponibil pe piata.

 

 

 

Dispozitivul perfect

Grilajul senzorului este unul perfect. La prima vedere poate parea o bijuterie, insa este unul dintre cele mai importante componente.

Perforatiile permit patrunderea fumului in senzor.

Cu cat este mai bine realizat, cu atat este nevoie de o cantitate mai mica de fum pentru a descoperi o amenintare si a declansa alarma. Grilajul este construit din material de cea mai buna calitate, cu un numar imens de perforatii. Fiecare din ele a fost realizata electrochimic, astfel ca fumul intra foarte usor in camera senzorului.

Detectand incendiul extrem de rapid, senzorul de fum FIBARO ofera protectie maxima si reduce la minim pagubele.

 

 

 

Nu doar un senzor de fum

Unele materiale ard fara sa scoata fum. De aceea, specialistii FIBARO au decis sa adauge senzorului de fum si un senzor de temperatura. In cazul in care cantitatea de fum nu este suficienta pentru a declansa alarma, dispozitivul va putea totusi sa identifice o amenintare detectand cresterea temperaturii.

O schimbare brusca a temperaturii sau o crestere de pana la 54°C este suficienta pentru declansarea alarmei.

FIBARO detector de incendiu ofera o eficienta ridicata, indiferent de materialul care arde.

 

 

 

 

Carcasa rezistenta la temperaturi ridicate

Materialul rezistent la caldura din care este facuta carcasa senzorului protejeaza dispozitivul chiar si la temperaturi de 200°C.

 

 

 

Tester incorporat

Senzorul de fum testeaza raza de acoperire Z-Wave Plus si in acelasi timp face un auto-test, informand centrala FIBARO Home Center ca se afla in stare de functionare.

Proces foarte eficient, operat la fiecare 5 secunde, ce permite sistemului sa monitorizeze functionarea senzorului. Testul poate fi facut si manual - este nevoie doar sa tii apasat butonul din centrul senzorului si sa astepti lumina semnalizatoare.

 

 

Informatii colorate

Senzorul de fum te informeaza in privinta statusului curent printr-un display colorat. Daca ledul este aprins verde inseamna ca functioneaza corect si ca sunteti in siguranta.

 

 

Tu gatesti, eu iti garantez siguranta

Senzorul de fum FIBARO este o prezenta obligatorie in bucataria dvs. De fiecare data cand gatiti masa preferata pentru familie, senzorul se asigura ca nu ati uitat sa opriti gazele sau sa scoateti mancarea din cuptor. Un incediu... sau o mancare uitata pe foc vor fi detectate si raportate imediat.

 

 

 

 

Supraveghetorul casei dumneavoastra

Siguranta locatarilor este prioritatea FIBARO numarul 1. Senzorul de fum reprezinta o noua componenta a sistemului FIBARO care imbunateste calitatea vietii si sporeste siguranta.

 

 

 

 

 

Chiar si cel mai mic nivel de fum va fi detectat

O „cutie neagra” implementata in senzor inregistreaza informatii despre fum si nivelul de temperatura. Indiferent daca sistemul de alarma este pornit sau nu, senzorul monitorizeaza nivelul de fum si trimite periodic informatii catre controller-ul principal. Acum chiar si fumul de tigara poate fi usor detectat.

 

 

 

Pentru mai multe detalii despre senzorul de fum FIBARO, click aici


 

  • footer_logo
  •   Terranova Logistics Park 12A Bucuresti-Targoviste Road, A Building, 3rd Floor Mogosoaia, Ilfov, 077135, Romania
  •   +4 0376 443 311
  •   +4 021 539 0049
  • office[@]gdctelecom.ro