Senzor de inundatie FIBARO cu design inovator si dimensiuni compacte. Nu este doar un senzor de inundatie wireless, ci si un senzor universal de temperatura, compatibil Z-Wave, avand un indicator LED incorporat, pentru avertizare luminoasa, dar si o alarma acustica. Include, de asemenea, si un senzor de inclinare, ce detecteaza miscarea sau inclinarea, trimitand o alerta unitatii centrale FIBARO Home Center 2.

 

Combinatia perfecta intre design si functionalitate

Senzorul de inundatie FIBARO – design inovator, dimensiuni compacte si o multime de functii aditionale. Un produs cu adevarat remarcabil, ce poate garanta siguranta dvs. si a familiei dvs. Prin precizia si tehnologia sa avansata senzorul FIBARO va avertizeaza in privinta unei inundatii, precum si a unei scaderi sau cresteri bruste a temperaturii. Toate acestea intr-un singur dispozitiv, care nu are nevoie de intretinere sau de instalare. 

 

 

Perfect pana la ultimul detaliu

FIBARO senzor de inundatie este cel mai avansat si functional senzor de apa existent. Inainte de a incepe procesul de proiectare, inginerii de la FIBARO au testat mai multi senzori de inundatie. Niciunul dintre senzorii existenti pe piata nu a corespuns asteptarilor lor. Astfel, a fost creat senzorul de inundatie FIBARO - echipat cu o noua tehnologie pentru a va asigura siguranta - totul intr-o forma extrem de compacta. Ce bine este sa locuiesti intr-o casa inteligenta!  

 

 

 

 

 

Un singur senzor, posibilitati nelimitate

Senzorul de inundatie FIBARO este un dispozitiv complet. Poate fi alimentat cu baterie sau curent, in functie de locatia de operare. Functioneaza pe 12 sau 24 VDC.

Multumita terminalului de iesire, senzorul de inundatie FIBARO poate fi integrat la orice sistem de alarma. Terminalul de intrare permite conectarea unei sonde externe pentru folosirea senzorului in locuri cu accesibilitate limitata.

 

 

 

Protectie dubla

Senzorul de inundatie FIBARO are un aspect placut ce va face sa vreti sa il analizezi mai atent. Insa orice miscare sau relocare poate face ca senzorul sa nu mai functioneze, motiv pentru care detectorul incorporat indica miscarea sau orice incercare de deschidere, iar utilizatorul principal primeste o notificare rapida.

 

 

 

Oriunde aveti nevoie

Este important sa puteti identifica rapid riscurile unei caderi de curent. Forma compacta a senzorului si posibilitatile variate de comunicare cu sistemul de alarma garanteaza ca veti fi imediat informat despre o cadere de curent sau de pericolul unei inundatii. Senzorul poate fi instalat in locuri greu accesibile. Poate functiona in orice locatie aveti nevoie de el.

Si chiar daca exista un loc unde sa nu poata fi instalat, puteti oricand sa conectezi o sonda cu fir pentru a detecta scurgerile.

 

 

 

Sonde telescopice din aur

Senzorul de inundatie FIBARO este echipat cu sonde telescopice din aur de 24k. Mecanismul telescopic sofisticat permite asezarea senzorului pe orice tip de suprafata, chiar si pe una denivelata. Placajul din aur previne coroziunea si asigura cea mai precisa detectare a lichidelor. Toate acestea duc la o reactie rapida inainte ca situatia sa se agraveze.

 

 

 

Avertizare la deschidere

Din motive de siguranta, senzorul de apa FIBARO este protejat impotriva deschiderii, opririi sau distrugerii.

Detectarea oricarui tip de interventii va genera o alerta automata prin SMS, Push sau e-mail.

 

 

 

 

Avertizare prin culoare

Puteti afla ce s-a intamplat dintr-o singura privire, multumita indicatorului LED cu lumina colorata. In functie de culoarea LED-ului puteti sti daca senzorul a dectat apa sau o crestere, respectiv scadere a temperaturii. Cu ajutorul testerului de acoperire Z-Wave puteti determina cu usurinta daca locul pe care l-ati ales pentru senzor permite comunicarea cu controller-ul principal sau daca va fi nevoie de utilizarea unei sonde externe pentru a asigura operarea sa corecta.

 

 

 

 

Siguranta pe primul loc

De obicei putem sa ne dam seama ca urmeaza o inundatie daca observam mici scurgeri langa cada sau apa langa masina de spalat rufe sau vase. Totusi, cum procedam atunci cand cada este incastrata sau cand scurgerile sunt prea mici pentru a fi observate? Instalati senzorul de inundatie FIBARO si astfel va luati toate masurile de siguranta necesare. Acesta reprezinta solutia ideala in orice locatie unde banuim ca pot exista scurgeri, chiar daca accesul este unul mai dificil.

Astfel uitati de grija unei inundatii. La cel mai mic semn, veti primi o alerta pe smartphone si veti putea chema imediat un instalator. 

 

 

 

 

Greu de scufundat

Senzorul este conceput pentru a functiona in cele mai grele conditii. Functioneaza la temperaturi extreme de la -10°C la 95°C. Poate face fata oricarui tip de inudatie. Carcasa este waterproof, permitand contact direct cu lichidul, si nu se scufunda, ceea ce ar intrerupe comunicarea. Doar un astfel de detector  de inundatie va poate garanta siguranta.

 

 

 

 

 

 

Pentru mai multe detalii despre senzorul de inundatie FIBARO, click aici


 

  • footer_logo
  •   Terranova Logistics Park 12A Bucuresti-Targoviste Road, A Building, 3rd Floor Mogosoaia, Ilfov, 077135, Romania
  •   +4 0376 443 311
  •   +4 021 539 0049
  • office[@]gdctelecom.ro