Senzorul de miscare FIBARO este un dispozitiv ce foloseste tehnologia Z-Wave de tip multi-senzor, destinat utilizarii la interior, ce combina patru functii inteligente: detecteaza miscarea, masoara temperatura ambientala, intensitatea luminii si vibratiile.  

Senzor miscare

 

 

 Inspirat de natura

Inspirat din natura, avand la baza principii de arhitectura si tehnologie de ultima ora, senzorul de miscare FIBARO este cel mai mic senzor de miscare din lume.

Forma sa este cea a unui ochi de pisica, fiind inspirat de acest animal cu un simt al vederii si auzului excelent, recunoscut pentru vigilenta ta.

In plus, pisica a fost mereu considerata un protector al casei.

FIBARO senzor de miscare are un camp vizual foarte extins, atat pe lungime cat si pe latime si observa tot ceea ce dvs. va poate scapa.

Nu numai ca va face viata confortabila, dar va ofera si siguranta.

 

 

                                          senzor de miscare

 

Multi-senzor

FIBARO a creat un senzor de miscare wireless ce combina patru functii inteligente pentru a va oferi MAI MULT. Acest mic dispozitiv, pe langa faptul ca detecteaza miscarea asa cum ii sugereaza si numele, poate masura temperatura ambientala - senzor de temperatura, intensitatea luminii si vibratiile - multumita accelerometrului integrat.

Acest senzor de prezenta extinde confortul realitatii dumneavoastra.

Puteti crea scenarii personalizate si va puteti bucura mereu de siguranta deplina - senzorul detecteaza

orice intruziune, sabotaj, incendiu sau alte pericole. 

                                               motionsensor

 

Culoarea reflecta miscarea si temperatura

Pupila multicolora LED a senzorului de miscare FIBARO informeaza membrii familiei care este temperatura curenta. Seteaza culoarea si intensitatea culorii in functie de preferintele dvs. si imediat ce intrati intr-o camera, in functie de culoarea senzorului veti sti care este temperatura.

 

senzorfibaro

Incredibil de mic

Cea mai avansata tehnologie din lume incorporata intr-o carcasa alba fara niciun defect.

Cu un diametru de mai putin de 44 mm, va veti indragosti de senzorul de miscare FIBARO la prima vedere!

 

 

Recunoastere inteligenta

Unul din aspectele principale ale senzorului de miscare este abilitatea sa de a detecta si cea mai usoara miscare. Nu ii scapa nimic. Tinand cont ca toate camerele sunt diferite, puteti adapta sensibilitatea senzorului in functie de spatiu sau de o situatie particulara.

 

 

 

Va supravegheaza casa

V-ati intrebat vreaodata ce se intampla acasa cand sunteti plecat? Atunci cand sunteti la birou, la magazin sau intr-o calatorie, senzorul de miscare FIBARO va supravegheaza casa si va protejeaza familia. In plus, senzorul poate monitoriza si cat timp petrece cineva intr-o camera. Asadar veti fi informat cand copiii stau prea mult timp la televizor in camera de zi in loc sa isi faca temele, si veti putea sa opresti TV-ul de la distanta.

 

 

 

Cati invitati avem astazi?

Dupa instalarea senzorului de miscare de ambele parti ale unei intrari veti sti mereu cate persoane au intrat in casa sau intr-o anumita camera. Nu mai trebuie sa va faceti griji cand un adolescent este singur acasa. FIBARO senzor de miscare va spune la ce ora a a iesit, cand s-a intors acasa si cati vizitatori a avut.

 

 

Au ajuns invitatii?

Reuniune de familie, cina cu prietenii, sau o petrecere – senzorul de miscare FIBARO va asigura confortul. Odata ce sistemul detecteaza ca in casa sunt mai multe persoane decat in mod obisnuit, va porni sistemul de ventilatie pentru ca toate camerele sa fie aerisite.

 

 

 

Pentru mai multe detalii despre senzorul de miscare FIBARO, click aici


  • footer_logo
  •   Terranova Logistics Park 12A Bucuresti-Targoviste Road, A Building, 3rd Floor Mogosoaia, Ilfov, 077135, Romania
  •   +4 0376 443 311
  •   +4 021 539 0049
  • office[@]gdctelecom.ro