În prezent, sistemul FIBARO este fără îndoială cea mai bună soluție de Home Automation din lume. Numărul de soluții și aplicații este atât de vast încât niciun manual sau carte nu l-ar putea cuprinde. FIBARO vine cu o abordare total nouă vis-a-vis de automatizarea inteligentă, fiind mai mult decat un sistem electric inteligent.

Atunci când folosiți sistemul FIBARO vi se deschid noi și noi oportunități pentru a trăi într-o casă smart și a vă bucura de beneficiile oferite de conceptul de ’home intelligence’.

 

Sistemul FIBARO înseamnă mai mult decât confort și siguranță, înseamnă un nou mod de viață.

Încercați-l și lucrurile nu vor mai fi niciodată la fel ca înainte.

FIBARO – inovație, inteligență și confort în casa ta

Vă oferă un proces de instalare non-invaziv ce elimină nevoia utilizării de metri întregi de cabluri. Modulele miniaturizate pot fi instalate în dozele de conexiuni, în spatele unui întrerupător de lumină sau a unor butoane de acționare a jaluzelelor, și sunt compatibile cu orice tip de sistem electric.

 

FIBARO este singurul sistem disponibil pe piață capabil să controleze becurile LED și luminile fluorescente din sistemele electrice fără neutru - fir de nul (sistemele electrice de tip vechi). Dispozitivele FIBARO nu trebuie legate permanent la structura clădirii. Astfel că dacă doriti să vă redecorați apartamentul sau să schimbați conceptul de design interior, nu va fi nicio problemă. Este suficient să scoateți modulul din perete și să îl instalați în altă parte.

 

Mulțumită rețelei tip mesh, modulul își va actualiza locația și va relua comunicarea cu restul componentelor sistemului.

 

Compatibilitate și tehnologia Z-Wave

Sistemul FIBARO folosește tehnologia wireless Z-Wave*, o tehnologie stabilă folosită în prezent de peste 300 alți producători din întreaga lume. Cei mai mulți dintre aceștia produc dispozitive compatibile, astfel că pot fi folosite în combinație cu sistemul FIBARO. Sistemul oferă libertate deplină în comunicare și control, fiind compatibil cu majoritatea telefoanelor mobile smart (sistemele de operare iOS și Android) și camerele VoIP disponibile - în urma detectării unui incident, sistemul va trimite o imagine sau un videoclip pe telefonul dumneavoastră.

*Z-Wave Plus

Sistemul inteligent

Sistemul FIBARO verifică și monitorizează statusul dispozitivelor individuale și, dacă este necesar, vă informează asupra unui incident. Este singurul sistem de pe piață care știe poziția exactă a unei jaluzele sau a unui oblon etc. Se actualizează automat. Crează automat back-up pentru setările salvate și le trimite apoi către serverele externe. Componentele alimentate de la baterie vă informează atunci când este nevoie să schimbați sursa de alimentare. Dacă plecați în vacanță și uitați să opriți căldura, FIBARO vă trimite o notificare prin care vă întreabă dacă să o oprească în locul dumneavoastră.

 

Aflați mai multe despre sistemul FIBARO

Click pe unul dintre dispozitive pentru a-l explora specificațiile

Home Center 2

Home Center Lite

Fibaro SWIPE

Butonul Fibaro

Senzor de mișcare

Senzor de inundație

Senzor de fum

Senzor pentru ușă/fereastră

Priza inteligentă

FIBARO – ENERGIA VIEȚII MODERNE

Tine pasul cu tehnologia!

 

Suplimenteaza-ti sistemul cu senzori noi!


Cumpara din Digital City 

  • footer_logo
  •   Terranova Logistics Park 12A Bucuresti-Targoviste Road, A Building, 3rd Floor Mogosoaia, Ilfov, 077135, Romania
  •   +4 0376 443 311
  •   +4 021 539 0049
  • office[@]gdctelecom.ro