Centrale IP

 

ZYCOO a dezvoltat sisteme modulare IP PBX, adresate companiilor mici si mijlocii, operatorilor mobili si integratorilor, ce furnizeaza o serie de functionalitati speciale, neimplementate in cea mai mare parte a centralelor existente pe piata.

 

Caracteristici principale:

Conectivitate de date 3G/4G inclusa ca back-up sau ca linie principala de date

Modularitate - porturi analogice, BRI, GSM si E1, prin utilizarea de module pe sloturile existente

Dispozitive integrate pentru firmele mici si mijlocii

 

ZYCOO CooVox IP PBX
 
 

Seria CooVox U

Seria CooVox U reprezinta o serie de centrale modulare IP ce se adresează operatorilor mobili sau integratorilor, ce asigură o implementare rapida. Utilizand rețeaua 3G/4G ca data link, impreuna cu functia de auto-alimentare, sistemul de comunicatii dintr-un birou/sediu nou poate fi implementat în mai puțin de o zi. Mulțumită porturilor analogice, BRI, GSM și E1, seria CooVox raspunde oricărui tip de configurație necesara in cadrul unui proiect. 

 

 

Sistemul de telefonie IP (IP PBX) din seria CooVox, bazat pe platforma open source Asterisk 1.8, este un dispozitiv hibrid de comunicare ce răspunde nevoilor firmelor mici și mijlocii din întreaga lume. Permite conectarea unui număr de maximum 500 utilizatori via 3G/4G sau IP.


Ușor de gestionat și de întreținut, seria CooVox are un design modular (excepție face modelul U20) și include o serie de caracteristici avansate precum BLF - Busy Lamp Field, ce indică statusul liniei, Conference Bridge, înregistrarea convorbirilor, fax virtual sau apeluri video.


Utilizând soluția Broadcom, seria CooVox este compatibilă cu diverse platforme precum Asterisk, FreePBX, Broadsoft, Cisco call manager etc.


Compania ZYCOO a dezvoltat patru modele de mobile IP PBX: două pe dispozitive integrate și alte două pe procesorul Atom x86. Toate modelele suportă conexiune de date 3G/4G în rețelele operatorilor de telefonie mobilă ca back-up sau ca legatură de bază.


În cadrul târgului ITExpo 2014, desfășurat la Miami, SUA, seria CooVox a obținut titlul „Best of Show", ca urmare a aprecierilor primite din partea numărului mare de vizitatori drept cele mai bune soluții pentru companiile mici și mijlocii.


Adresabilitate: Integratori de sistem, companii mici și mijlocii, operatori de telefonie mobilă, zone industriale izolate, configurații de tip Enterprise cu back-up pe 3G/4G

 

thumb zycoo-u20

Sistemul de telefonie IP CooVox-U20 face parte din cea de-a doua generație de mini centrale IP (IP PBX) lansate de ZYCOO, fiind în același timp primul sistem mobil de telefonie IP, având ca și caracteristică specială utilizarea modulelor UMTS (3G) / 4G, pentru a se conecta la rețeaua mobilă pentru transportul datelor, ca linie principală sau de back-up.


ZYCOO CooVox U20 reprezintă un sistem inteligent IP PBX de ultimă generație, special conceput și optimizat pentru necesitățile de telecomunicații ale mediului de afaceri din zilele noastre. Fiind o soluție accesibilă, sigură și fiabilă, modelul ZYCOO U20 asigură nu doar funcțiile tradiționale ale unei centrale, precum preluarea automată a apelurilor și mesagerie vocală, dar și o serie de caracteristici avansate, precum extensii de la distanță (remote extensions), remote office connection, Conference Bridge, înregistrarea convorbirilor, înregistrări detalii convorbiri (CDR), distribuția automată a apelurilor (ACD) sau mesageria unificată (mesageria vocală la email).


Caracteristici principale:

 •    2 porturi analogice (FXS sau FXO)
 •    Suportă până la 30 utilizatori (extensii) și până la 10 convorbiri simultane pentru eficientizarea costurilor
 •    Fax to Email/Email to Fax
 •    Voicemail to Email
 •    Funcțiile de Paging și Intercom sporesc eficiența de lucru
 •    Codec HD Voice G.722 pentru o calitate perfectă a sunetului
 •    Sisteme de siguranță avansate împotriva accesării neautorizate 
 

thumb zycoo-u50

Sistemul de telefonie IP CooVox-U50 reprezintă soluția ideală pentru afacerile mici și medii, cu până la 100 extensii. Având un design modular inovator, îi pot fi adăugate foarte ușor porturi în vederea extinderii sistemului de telefonie. 


ZYCOO CooVox U50 suportă trunchiuri standard SIP, precum și trunchiuri analogice PSTN (module FXO), trunchiuri GSM, stații analogice (module FXS) sau trunchiuri digitale (module E1/T1), fiind un sistem IP PBX hibrid, de ultimă generație, conceput și optimizat pentru nevoile actuale în materie de telecomunicații.


CooVox-U50 este o soluție accesibilă, scalabilă, interoperabilă, sigură și fiabilă, ce asigură nu doar funcțiile tradiționale ale unei centrale - preluarea automată a apelurilor și mesagerie vocală, dar și o serie de caracteristici avansate, precum extensii de la distanță (remote extensions), remote office connection, Conference Bridge, înregistrarea convorbirilor, înregistrări detalii convorbiri (CDR - call detail records), distribuția automată a apelurilor (ACD), mesageria unificată (mesageria vocală la email) sau mail to fax.


Caracteristici principale:

 •  Suportă 2 sloturi și o gamă variată de module, 20 convorbiri simultane și până la 100 utilizatori (extensii)
 •  Codec HD Voice G.722 pentru o calitate perfectă a sunetului
 •  Fax to Email/Email to Fax
 •  Voicemail to Email
 •  Port consolă pentru un management mai ușor al centralei
 •  Port USB pentru extinderea capacității de stocare sau pentru conectivitate 3G
 •  Modul hardware de anulare a ecoului pentru o comunicare stabilă, fără probleme
 

Sistemul de telefonie IP CooVox-U60 pentru companii medii și mari CooVox-U60 small


Sistemul CooVox-U60 a fost conceput special pentru companiile medii și mari ce doresc să mențină mai multe linii PSTN sau dețin mai multe telefoane analogice în uz. Noua soluție este foarte similară cu sistemul U100, cu excepția faptului că suportă până la 24 porturi analogice, fiind ideală pentru firmele cu până la 200 extensii, suportând până la 80 apeluri simultane.


Astfel, firmele pot menține liniile PSTN necesare, beneficiind în același timp de caracteristici IP PBX avansate, precum automated attendant, mesagerie vocală, extensii de la distanță (remote extensions),  remote office connections, conference bridging, înregistrarea convorbirilor, facturare detaliată - call detail records (CDR), distribuția automată a apelurilor (ACD), mesagerie unificată (voicemail to email) ș.a. 


Caracteristici principale:  

 • Suportă până la 24 porturi analogice
 • Suportă până la 80 apeluri concurente și 200 utilizatori
 • Platformă bazată pe procesorul x86, ce permite mai multe distribuții Linux
 • Modul hardware de anulare a ecoului pentru o comunicare stabilă, fără probleme
 • Codec HD Voice G.722 pentru o calitate perfectă a sunetului
 • Port USB pentru extinderea capacității de stocare sau pentru conectivitate 3G
 • Port VGA pentru o gestionare facilă
 

thumb zycoo-u100


CooVox-U100 reprezintă soluția ideală pentru afacerile cu până la 500 extensii și până la 80 apeluri concurente.


Datorită design-ului modular inovator, îi pot fi adăugate foarte ușor porturi pentru a extinde sistemul de telefonie.


CooVox-U100 este un sistem hibrid IP PBX de ultimă generație, conceput și optimizat pentru nevoile actuale în materie de telecomunicații. Este o soluție accesibilă, scalabilă, interoperabilă, sigură și fiabilă, ce asigură nu doar funcțiile tradiționale ale unui IP PBX - preluarea automată a apelurilor și mesagerie vocală, dar și o serie de caracteristici avansate, precum extensii de la distanță (remote extensions), remote office connection, Conference Bridge, înregistrarea convorbirilor, call detail records (CDR), distribuția automată a apelurilor (ACD), mesageria unificată (mesageria vocală la email), mail to fax ș.a.


Caracteristici principale:

 •  Suportă 2 sloturi și o gamă variată de module, 80 convorbiri simultane și până la 500 utilizatori (extensii)
 •  Codec HD Voice G.722 pentru o calitate perfectă a sunetului
 •  Fax to Email/Email to Fax
 •  Voicemail to Email
 •  Port consolă pentru un management mai ușor al centralei
 •  Port USB pentru extinderea capacității de stocare sau pentru conectivitate 3G
 •  Modul hardware de anulare a ecoului pentru o comunicare stabilă, fără probleme
 
Specificație CooVox-U20 CooVox-U50 CooVox-U60 CooVox-U100
Capacitate sistem Apeluri simultane 10 20 80 80
Extensii 30 100 200 500
Mesagerie vocală și înregistrare 21.000 min (.gsm) 21.000 min (.gsm) 200.000 min (.gsm) 2.500.000 min (.gsm)
3.000 min (.wav) 3.000 min (.wav) 20.000 min (.wav) 270.000 min (.wav)
Capacitate hardware SDRAM 128MB DDR2 256MB DDR2 1GB DDR3 2GB DDR3
Memorie (default) 4GB SD card 4GB SD card 32GB SSD

500GB HDD

sau 32GB SSD

Alimentare Intrare AC 100-240V AC 100-240V AC 100-240V AC 100-240V
Ieșire DC 12V/1A DC 12V/2A n/a n/a

 

  

 • footer_logo
 •   Terranova Logistic Park 12A Bucuresti-Targoviste Road, A Building, 3rd Floor Mogosoaia, Ilfov, 077135, Romania
 •   +4 0376 443 311
 •   +4 021 539 0049
 • office[@]gdctelecom.ro