Echipamente Asterisk

Asterisk este o platforma open source pentru dezvoltarea de aplicatii de comunicatii.

Cu ajutorul Asterisk, dezvoltatori din intreaga lume au creat solutii de IP PBX ce integreaza caracteristici importante precum IVR, mesagerie vocala, billing, spatiu de conferinta, inregistrare convorbiri telefonice, si multe altele.

 

Platforma Asterisk poate deveni baza pentru un sistem complet de telefonie sau poate fi utilizata pentru extinderea functionalitatilor sistemului existent.

 

 

 

 

Produsele Synway si platforma Asterisk – sinergia perfecta!

 

Compania Synway furnizeaza integratorilor echipamente profesionale integrate la un foarte bun raport performanta-pret, pentru utlizarea unei game intregi de aplicatii si servicii bazate pe Asterisk sau pe alte sisteme open-source.

 

Pe langa functionalitatile superioare de imbunatatire a vocii, dispozitivele ajuta la legarea retelelor cu fir existente si a celor wireless la retelele IP, suportand toate tipurile de aplicatii bazate pe Asterisk, inclusiv IP PBX, gateway, IVR, fax, conferinta atat in interiorul companiei, cat si in si retelele furnizorilor de servicii.

 

Echipamentele hardware Synway beneficiaza de un know-how avansat, inclusiv algoritmul DSP, anularea ecoului si DMA, pentru a oferi cele mai bune placi pentru interfatarea retelelor de telefonie bazate pe Asterisk in vederea utilizarii intr-o gama variata de aplicatii open source de tip IP PBX.

 

 

Tehnica revolutionara de anulare a ecoului

Toate platformele hardware Asterisk au adoptat tehnologia de anulare a ecoului SuPerForm (ce urmareste pana la 128ms), patentata de Synway.

 

 

Diagrama de mai sus indica o aplicabilitate tipica. Ecoul se produce intre telefonul clasic si terminalul soft VoIP. Functionalitatile avansate de echo cancellation ale placilor Asterisk Synway anuleaza ecoul de la telefonul clasic, eliminand astfel cauza principala.

 

Gama Synway open source include urmatoarele linii de produse:

Seria FXM de carduri pentru telefonia analogica

Seria de carduri FXM pentru telefonia analogica suporta linii configurabile FXO si FXS, asigurand o mare scalabilitate aplicatiilor de tip open source.

 

Placile din seria FXM sunt utilizate pentru a interconecta retelele VoIP cu dispozitive analogice sau linii FXS si FXO.

 

Seria FXM beneficiaza de o arhitectura modulara ce permite proiectarea numeroaselor portofolii de solutii, gratie multiplelor posibilitati de configurare si scalabilitate. Aceasta serie este larg utilizata in sistemele mici, medii sau extinse, precum IP PBX, voicemail, IVR, Call Center si unified messaging.

 

Caracteristici principale:

 • Carduri de telefonie analogica configurabile cu 2 pana la 32 porturi FXO/FXS (per slot PCI / PCIe
 • Anularea ecoului prin DSP (32ms sau 128ms, optional)
 

Seria TEJ de carduri pentru telefonia digitala

Seria de carduri TEJ pentru telefonia digitala beneficiaza de o arhitectura hardware robusta pentru a ajuta furnizorii si dezvoltatorii de software sa livreze solutii open source convenabile din punct de vedere costuri, beneficiind totodata de tehnologia de anulare a ecoului SuPerForm dezvoltata de Synway si de o expertiza indelungata in procesarea vocii, ce garanteaza o calitate audio de exceptie.

 

Placile digitale din seria TEJ se utilizeaza pentru a interconecta sistemele VoIP cu cele clasice TDM, avand avantajul unei densitati ridicate a apelurilor (de la 30 pana la 240 apeluri per placa).

 

Compatibila cu Asterisk sau cu orice alta platforma open source, seria TEJ permite dezvoltatorilor sa livreze solutii open source eficiente din punct de vedere costuri, ce includ IP PBX, gateway, IVR sau alte aplicatii de telefonie. Cu 1, 2, 4 sau 8 porturi E1/T1 per card, placile de telefonie din seria TEJ suporta pana la 1.920 convorbiri simultane intr-un sistem de tip SSW080B sau pana la 720, intr-un sistem SSW030A.

 

De asemenea, seria TEJ introduce cea mai recenta tehnologie de procesare a datelor DMA pentru a minimiza utilizarea CPU-ului, ceea ce permite dezvoltarea de solutii performante de o mare robustete, scalabilitate si interoperabilitate, pentru cele mai exigente medii de comunicatii.

 

Caracteristici principale:

 • Carduri de telefonie digitala cu 1, 2, 4 sau 8 porturi E1/T1
 • Anularea ecoului prin DSP (32ms sau 128ms, optional)
 • Compatibilitate cu interfetele PCI si PCI Express
 

Seria CDC de carduri pentru transcoding

Seria CDC este un hardware bazat pe DSP ce utilizeaza resurse DSP dedicate pentru transcoding. Combinand Asterisk sau orice alta platforma VoIP sau open source cu seria CDC, se pot gestiona translatari complexe de codec-uri intre G.729A si G.711 (A-law or μ-law) pentru originarea sau terminarea convorbirilor in retele hibride VoIP si TDM, cu o minima afectare a capacitatii de procesare a CPU-ului gazda.

 

Transcodarea cu ajutorul DSP-urilor ajuta la construirea unor sisteme IP sau Asterisk care gestioneaza volume mari de trafic precum si expandari de sisteme, fara a fi limitati de capacitatea de procesare a CPU-ului gazda. Nefiind afectata capacitatea procesorului, seria CDC prezinta avantajul unui algoritm DSP dedicat ce contribuie la o proiectare versatila a solutiilor open source de mare scalabilitate utilizate in medii complexe de retea, unde procesarea unor volume mari de trafic sau expandarea sistemelor pentru o mai mare densitate reprezinta conditii de baza. CDC nu contribuie doar la cresterea performantelor aplicatiilor bazate pe Asterisk, dar elimina si limitarile benzii de acces existente.

 

Caracteristici principale:

 • Suporta 50/100/150 transformari bidirectionale de codec-uri
 • Compatibilitate cu interfetele PCI(X) si PCI Express
 • Compatibilitate cu seriile TEJ si FXM
 

Switch multimedia pentru aplicatii VAS mobile

Seria Synway UMCT SSW030A este o platforma de comutatie multimedia integrata de tip “open programmable”, cu functionalitati de semnalizare multimedia. Fiecare sistem SSW030A, bazat pe un sasiu de 2U, poate scala pana la 720 canale de voce TDM/IP.

 

Switch-urile multimedia sunt servere industriale puternice, construite pentru a oferi performanta, scalabilitate, modularitate, la cel mai bun raport calitate-pret.

 

Caracteristici principale:

 • 8 pana la 24 porturi configurabile E1/T1 per sasiu (240 pana la 720 canale)
 • 2 pana la 96 canale FXO/FXS/Logging configurabile per sasiu
 • 240 pana la 720 canale de voce TDM per sasiu
 • 120 pana la 360 porturi de voce IP per platforma
 • Suporta pana la 96 link-uri de semnalizare SS7 de 64K
 • Suporta schimbarea si extensia de module in mod 'hot swappable'
 • Sistem de racire foarte performant
 • Redundanta 'Telco-grade'

Adresabilitate: aplicatii pentru call center, IVR, mesageria unificata, fax, conferinta, SMS, CRBT, video in retelele furnizorilor de servicii si cele de tip enterprise.

 

Switch Enterprise Multimedia

Seria Synway UMCT SSW080B este o platforma de comutatie multimedia integrata de tip “open programmable”, cu functionalitati de semnalizare multimedia. Fiecare sistem SSW080B, bazat pe un sasiu de 6U, poate scala pana la 1.920 canale de voce TDM/IP.

 

Seria UMCT - cea mai eficienta solutie din punct de vedere cost si versatilitate hardware pentru aplicatii VAS.

 

Caracteristici principale:

 • 8 pana la 64 porturi configurabile E1/T1/J1 per sasiu (240 pana la 1.920 canale)
 • 2 pana la 256 canale FXO/FXS/Logging configurabile per sasiu
 • 240 pana la 1.920 canale de voce TDM per sasiu
 • 120 pana la 960 porturi de voce IP per platforma
 • Suporta pana la 96 link-uri de semnalizare SS7 de 64K
 • Doua surse de alimentare pentru asigurarea redundantei
 • Suporta schimbarea si extensia de module in mod 'hot swappable'
 • Sistem de racire foarte performant
 • Redundanta 'Telco-grade'

Adresabilitate: aplicatii pentru call center, IVR, mesageria unificata, fax, conferinta, SMS, CRBT, video in retelele furnizorilor de servicii si cele de tip enterprise.

 
 • footer_logo
 •   Terranova Logistic Park 12A Bucuresti-Targoviste Road, A Building, 3rd Floor Mogosoaia, Ilfov, 077135, Romania
 •   +4 0376 443 311
 •   +4 021 539 0049
 • office[@]gdctelecom.ro