Gateway-uri analogice

Oferind o modalitate simpla si economica de interconectare a telefoanelor fixe, fax-urilor si centralelor traditionale cu reteaua IP, seria SMG 1000 de media gateway-uri analogice Synway sprijina call centerele si companiile cu mai multe filiale in procesarea versatila si eficienta a solutiilor VoIP, la un pret competitiv.

 

SERIA SMG 1000

Pentru migrarea usoara a call centerelor si companiilor la retelele IP

 

Gateway-urile analogice Synway sunt recomandate in situatiile unor migrari planificate catre retelele IP, fiind o solutie usoara pentru companiile ce doresc sa-si extinda centralele telefonice traditionale cu acces sau aplicatii VoIP.

 

Caracteristici principale

  • Format compact 1U pentru 32 porturi
  • Porturi FXS/FXO configurabile
  • Suporta FoIP (T.30 - T.38)

  

Conectate intre o centrala telefonica sau o retea analogica si LAN, gateway-urile SMG 1000 convertesc mesajele PSTN intr-un format potrivit transmisiei peste retelele IP.

Proiectate pentru aplicatii de mesagerie vocala sau mesagerii unificate, gateway-urile analogice beneficiaza de conectivitate Etehernet 10/100 BaseT, pentru a conecta centralele telefonice traditionale la LAN. Functia de start bucla analogica sprijina integrarea prin semnalizarea in-band (DTMF sau FSK) sau prin protocoale seriale. Gateway-urile din seria SMG 1000 ofera de asemenea o tranzitie simpla si economica spre realizarea unor retele integrate de date / voce pentru companiile cu centrale telefonice. Se pot conecta extern, oferind o solutie IP ce functioneaza cu actualele echipamente de telefonie traditionala, suportand atat aplicatii SIP, cat si protocolul T.38 pentru transmisiile de FAX over IP (FoIP).

  

Rutare apeluri

SMG 1000 ruteaza apelurile de la o retea de comutatie catre o destinatie VoIP dintr-o retea IP. In mod reciproc, ruteaza apelurile din reteaua IP provenite printr-un port de switch catre un numar de telefon din reteaua comutata (PSTN).

Gateway-urile SMG 1000 suporta urmatoarele optiuni de rutare a apelurilor: TDM catre IP sau IP catre TDM, IP load balancing si IP fault tolerance.

- Servere de aplicatii Voice over IP and Fax over IP, inclusiv mesagerie vocala bazata pe IP si UMC
- Meniuri (IVR) si anunturi vocale
- IP PBX
- Extensii (interioare) VoIP pentru filiale
- Call Centere 

SMG 1008, 8 porturi analogice

SMG 1016, 16 porturi analogice

SMG 1024, 24 porturi analogice

SMG 1032, 32 porturi analogice

  

Configuratii

Gateway-urile din seria SMG1000 pot fi folosite la interconectarea telefoanelor IP la o centrala analogica, la integrarea aplicatiilor de retea hostate cu centrala, la extinderea centralelor conectand birourile distante, precum si la integrarea diverselor funcționalitati de voce si de prelucrare a apelurilor intr-un mediu de retea entreprise LAN sau WAN.

Voice over Internet Protocol (VoIP)
Suporta SIP - RFC 3261. Pentru livrarea vocii peste LAN sau WAN utilizeaza protocoalele de transport / control in timp real (RTP/RTCP).

Compatibile cu liniile generale FXO/FXS si cu o varietate de producatori de PBX tradiționali (conformitate cu liniile digitale PSTN disponibile)
Protejeaza investitia in echipamentele mai vechi, permitand o migrare controlata catre tehnologia IP.

Dezvoltate si testate in laboratorul de telefonie analogica Synway si optimizate pentru utilizarea in orice mediu Enterprise
Ideal concepute pentru aplicatiile de mesagerie unificate din orice companie.

Suport pentru load balancing si fault tolerance
Confera posibilitatea de a primi apeluri TDM catre IP, ce sosesc secvential prin utilizarea media serverelor disponibile.

Suporta configurarea printr-o interfata seriala, telnet, sau printr-o interfata WEB ce dispune de un meniu de ajutor contextual
Usor de instalat, configurat, depanat si intretinut.

Securitate IP
Suporta HTTPS pentru interfata WEB.

Procesare extinsa a vocii
Suporta o mare varietate de algoritmi de compresie, inclusiv G.711 A-law si μ-law, G.729AB.

T.38 Fax over Internet Protocol (FoIP)
Transcoding fax de la protocolul de fax T.30 (suport V.17) la T.38 pentru transmisia peste o retea de pachete.

Hot swap
Permite introducerea sau eliminarea unei unitati fara afectarea functionarii celorlalte gateway-uri.

Interfata Web server
Fiecare unitate se livreaza cu o interfata WEB server, ce permite configurarea si upgrade-ul software via orice browser WEB.

  • footer_logo
  •   Terranova Logistic Park 12A Bucuresti-Targoviste Road, A Building, 3rd Floor Mogosoaia, Ilfov, 077135, Romania
  •   +4 0376 443 311
  •   +4 021 539 0049
  • office[@]gdctelecom.ro