Placi IP & TDM

Cardurile IP si TDM de la Synway sunt impartite in trei categorii de produse: seria SHN pentru retelele VoIP, seria SHD pentru retelele digitale TDM - E1/T1, si seria SHT prevazuta cu interfete analogice. Pe langa gama completa de resurse media, precum fax, conferinta, compresie, anularea ecoului pentru imbunatatirea calitatii sunetului, aceste categorii de carduri combina totodata diversele protocoale software de semnalizare, ce includ SIP, H.323, SS7 (ISUP/TCAP/TUP/MTP), versiuni de ISDN, CAS, si altele.

 

 

Seria SHD

Seria SHD are la baza un cadru open access ce ofera dezvoltatorilor si integratorilor un nivel ridicat de flexibilitate, precum si reducerea costurilor, raportate la intreg ciclul de viata. Produsele din seria SHD sunt disponibile in format PCI sau PCI Express.


Mai mult...
 

Seria SHN

Platforma hardware de procesare media Synway a fost special creata pentru a livra o arhitectura robusta mediilor exclusiv IP sau hibride – retele VoIP PSTN, atat pentru furnizorii de solutii cat si pentru dezvoltatorii de aplicatii.


Mai mult...
 
 

Seria SHT

Seria SHT reprezinta o platforma puternica si versatila de interfatare pentru telefonia analogica cu resurse DSP on board pentru procesarea vocii, a fax-ului si pentru conferinta.


Mai mult...
 

SS7 & Semnalizare incorporata

Capabilitatile de semnalizare SS7 elimina necesitatea
unui server independent si reduc considerabil costurile de instalare si operare aferente furnizorilor de servicii.


Mai mult...
 

 

  • footer_logo
  •   Terranova Logistic Park 12A Bucuresti-Targoviste Road, A Building, 3rd Floor Mogosoaia, Ilfov, 077135, Romania
  •   +4 0376 443 311
  •   +4 021 539 0049
  • office[@]gdctelecom.ro