Placi Inregistrare Apeluri

 

Inregistrarea convorbirilor telefonice reprezinta o operatiune extrem de utila daca aveti un Call Center, daca activati in domeniul interceptarilor cu caracter juridic, al tranzactiilor financiare sau operatiunilor de comanda si control.

 

Placile SYNWAY destinate monitorizarii si inregistrarii apelurilor telefonice ofera cea mai larga gama de platforme hardware destinate inregistrarii convorbirilor, portofoliul sau incluzand toate tipurile de aplicatii de call recording.

 

Testate si optimizate pentru diverse retele, placile de inregistrare de la Synway suporta conexiuni analogice, digitale, PBX si VoIP.

 

placi inregistrare apeluri
 

 

 

Seria DTP

Cu multiple capabilitati de semnalizare si o inalta compatibilitate cu standardele internationale, seria DTP de la Synway este utilizata ca instrument fiabil si economic de catre dezvoltatorii de aplicatii si solutii call recording pentru inregistrarea pasiva in retelele E1/T1, intr-o varietate de medii complexe de retele de telefonie.

 

Monitorizare fluxuri E1/T1 pentru aplicatii de Call Center

Placile din seria DTP reprezinta solutia ideala pentru interconectarea operatorilor sau centralelor digitale la sistemul propriu de inregistrare prin intermediul trunchiurilor E1/T1 pentru inregistrare digitala simpla, duala sau cvadrupla de mare impedanta.

 

Folosita de funizorii de top de solutii pentru inregistrarea convorbirilor telefonice inca din anii ´90, seria DTP a fost optimizata in vederea indeplinirii celor mai dure solicitari in medii foarte competititve, beneficiind in acelasi timp de un pret accesibil si robustete.

 

Caracteristici principale:

 • 1/2/4 trunchiuri T1/E1 per card
 • Tehnologie DMA avansata de procesare a datelor
 • Compatibilitate cu interfetele PCI(X) sau PCI-express
 

Seria DST

Gama DST poseda resurse all-in-one avand o structura modulara pentru inregistrare si monitorizare in spatele PBX-urilor, fiind utilizabila intr-o mare varietate de medii de inregistrare a extensiilor PBX.

 

DST este solutia ideala pentru a interconecta orice centrala digitala (PBX) sau telefon digital la sistemul de inregistrare.

 

Gama DST poseda resurse all-in-one avand o structura modulara pentru inregistrare si monitorizare, fiind utilizabila intr-o mare varietate de medii de inregistrare a extensiilor PBX, inclusiv la locul de conectare dintre PBX si aparatele telefonice proprietare, conferind capabilitati de monitorizare pasiva a convorbirilor de voce si D-channel (call control).

 

Inregistrare pasiva proprietara a extensiilor centralelor PBX

Caracteristici principale:

 • 4 pana la 24 porturi configurabile
 • Inregistrarea de inalta impedanta a liniilor de telefonie digitala
 • Compatibilitate cu interfata PCIe
 

Seria ATP

Seria ATP este special proiectata pentru interfetele analogice din intreaga lume, avand o compatibilitate ridicata cu diferitele medii de telefonie internationale.

 

Monitorizare convorbiri pe linii analogice

Cu ajutorul seriei ATP puteti conecta orice tip de interfata analogica, placa detectand automat polaritatea, tipul (FXS/FXO) precum si alte evenimente, asigurand astfel compatibilitatea cu toate PBX-urile.

 

Unanim recunoscuta serie ATP suporta toate tipurile de interfete analogice, fiind usor de configurat pentru a se conecta la diverse retele analogice, oriunde in lume. Seria ATP asigura o gama larga de optiuni, format de placa intreg sau jumatate, interfete selectabile PCI/PCIx/USB/PCIe, precum si o mare versatilitate.

 

Caracteristici principale:

 • Format de placa USB/PCI/PCI-X/PCI-e
 • Pot fi configurate pana la 8 module per placa
 • Monitorizare pasiva de impedanta mare
 
 • footer_logo
 •   Terranova Logistic Park 12A Bucuresti-Targoviste Road, A Building, 3rd Floor Mogosoaia, Ilfov, 077135, Romania
 •   +4 0376 443 311
 •   +4 021 539 0049
 • office[@]gdctelecom.ro