Seria SHD

Seria SHD are la bază un cadru open access ce oferă dezvoltatorilor și integratorilor un nivel ridicat de flexibilitate, precum și reducerea costurilor, raportate la întreg ciclul de viață. Produsele din seria SHD sunt disponibile fie în format PCI sau PCIe, satisfăcând atât nevoia de a avea interfețe digitale PSTN, dar și cea a unei bogate capacități de procesare a resurselor media, într-o gamă largă de aplicații de voce și semnalizare.

 

Seria SHD – Plăci Digitale Multimedia

Plăcile din seria SHD reprezintă soluția ideală atunci când doriți să dezvoltați sau să implementați servicii avansate de conversie de la TDM (PSTN) la IP, folosind trunchiurile digitale E1/T1.

 

Cu un pachet puternic de procesare a semnalizării, produsele din seria SHD combină o varietate de capabilități superioare de semnalizare și pot fi ușor configurabile pentru semnalizări de tip CAS, ISDN și SS7 pentru a fi compatibile cu cele mai multe medii de telefonie de oriunde din lume. În plus, având funcții speciale de gestionare a semnalizării call-urilor neconectate, API-urile unificate proprietare Synway fac posibilă comutarea diferitelor sisteme de semnalizare, eliminând nevoia de a modifica codul sursă sau circuitele hardware.

 

Caracteristici principale

  •   1, 2, 4, 8 sau 16 trunchiuri  E1/T1/J1
  •   Arhitectură DSP de ultimă generație
  •   Compatibilitate cu interfețele PCI(X) sau PCI-express

Seria SHD are la bază un cadru open access, ce oferă dezvoltatorilor și integratorilor un nivel ridicat de flexibilitate, precum și reducerea costurilor, raportate la întreg ciclul de viață. Produsele din seria SHD sunt disponibile fie în format PCI sau PCIe, satisfăcând atât nevoia de a avea interfețe digitale PSTN, dar și cea a unei bogate capacități de procesare a resurselor media, într-o gamă largă de aplicații de voce și semnalizare.


Având ca obiectiv integrarea vocii, semnalizării, conferinței și faxului într-o singură placă, seria SHD adoptă ultima generație de arhitectură DSP împreună cu algoritmul unic, ce diferențiază capacitățile de procesare SHD de alte produse similare.


Beneficiind de arhitectura DSP de ultimă generație, SHD furnizează o mai mare putere de procesare, un management mai eficient de gestionare a energiei, și  interfețe de rețea digitale (interfețele de rețea selectabile software E1/T1, fiind disponibile pentru a elimina existența platformelor hardware multiple).

Adresabilitate: Integratori de sistem, dezvoltatori VAS, dezvoltatori de soluții de voce


Domenii de utilizare: Operatori, instituții publice, companii mari, aeroporturi 

1 până la 16 trunchiuri digitale E1/T1
1, 2, 4, 8, 16 interfețe digitale E1/T1 într-un singur slot de conectare la PSTN, procesarea vocii, conferință, comunicații FSK (1200 biți/s și 2400 biți/s), capabilități de comunicare HDLC, precum și de la 1 la 16 link-uri de semnalizare SS7 pe o singură placă.


Interfața PCI/cPCI
Plăci cu interfața cPCI utile pentru mentenanță și înlocuire în timpul funcționării sistemului, având o disponibilitate de peste 99.99%.


Resurse integrate de procesare a vocii 
Suportă formatele A-law, u-law și IMA ADPCM, înregistrarea / redarea fișierelor WAV Windows, generarea/recepția/detecția tonurilor, receptor / transmițător FSK, procesare HLDC, anulator de ecou adaptiv, funcționalitate 'barge-in'.


Teleconferință distribuită
Integrează resurse de conferință în fiecare port, suportă înregistrarea și monitorizarea conferinței, filtrarea DTMF pentru eliminarea semnalului DTMF din timpul conferintei, putând fi configurată ca teleconferință interactivă, fără a limita numărul participanților sau al conferințelor.


Capacități multiple de semnalizare într-o singură placă
Suportă International CAS, ISDN și SS7; suportă ISDN PRI, CAS, QSIG, CORNET, MTP, TUP, ISUP, SCCP, TCAP, incluzând funcții precum aplicații multi-DPC, grupuri multi-link, precum și backup, înlocuiri și modificări în timpul funcționării.


Arhitectura All-in-One
Capabilitatea de port universal suportă conferință, fax, voce și prelucrarea semnalizării, precum și funcțiile seriei SHD încorporate în vederea asigurării scalabilității, compatibilității și a unei înalte performanțe, economisind timpul dezvoltatorului și costurile aplicației.


API-uri unificate proprietare
Simplifică dezvoltarea sistemului și eforturile de instalare; interfața open-access independentă de protocol pentru CAS, ISDN și SS7; suportă modurile 'polling' și 'event-driven', și kit-urile de dezvoltare software bogate în facilități pentru Windows și Linux.


Resurse FAX
16 până la 80 canale DSP based disponibile pentru FAX G3 (Group 3 FAX), viteze de transmisie până la 14400 bps; suportă fișierele format .TIF; transmisie Fax a tuturor tipurilor de fișiere printabile, ușor de vizualizat și de listat; capabilitățile Fax sunt configurabile software.


Switching Bus
Magistrala full-speed H.100/H.110 cu 4096 timeslot-uri, ce suportă interoperabilitatea cu alte plăci H.100/H.110 în sistemele de mare capacitate cu arhitectură deschisă, și modelul de switching ierarhic îmbunătățesc performanțele sistemului și scalabilitatea aplicației. Până la 8 plăci per sistem (placi PCI cu până la 80 E1 și cPCI cu până la 128 E1).

  • footer_logo
  •   Terranova Logistic Park 12A Bucuresti-Targoviste Road, A Building, 3rd Floor Mogosoaia, Ilfov, 077135, Romania
  •   +4 0376 443 311
  •   +4 021 539 0049
  • office[@]gdctelecom.ro