Seria SHN

Platforma hardware de procesare media Synway a fost special creată pentru a livra o arhitectură robustă mediilor exclusiv IP sau hibride – rețele IP PSTN, atât pentru furnizorii de soluții, cât și pentru dezvoltatorii de aplicații.

 

Seria SHN – Plăci Multimedia IP (SIP)

Plăcile din seria SHN reprezintă alegerea ideală atunci când doriți să oferiți sau să dezvoltați aplicații de procesare a semnalizării de voce, ce necesită foarte multe resurse din partea procesorului.

 

Extinzând tehnologiile PSTN mature la arhitecturile IP, platformele hardware de procesare media Synway bazate pe protocolul SIP au fost special proiectate pentru a livra o arhitectură robustă mediilor exclusive IP sau hibride – rețele IP PSTN atât pentru furnizorii de soluții, cât și pentru dezvoltatorii de aplicații.

 

Caracteristici principale

  • 8 până la 120 porturi cu capabilități de procesare a convorbirilor 
  • Conectare apel disponibila
  • Tehnologie DMA de prelucrare a datelor avansată 

Folosind VoIP (Voice over IP) ca parte a tehnologiilor moderne de comunicații, cei mai mulți dezvoltatori de aplicații au introdus procesarea media next-generation și tehnologiile de semnalizare în vederea furnizării de aplicații sau servicii IP economice, flexibile și de înaltă performanță.


Ca și arhitectura Synway PSTN, arhitectura hardware Synway IP înglobează resurse de procesare media cu multiple capabilități ce includ anularea ecoului, fax, conferință, protocoale de compresie de mare eficiență, și call control, ce dau posibilitatea dezvoltatorilor de aplicații să livreze servicii bazate pe IP cu rapiditate, bogate în facilități ce includ SIP media server, hosted call center, portal de voce, IP, mesagerie și gateway de voce.


Pentru serviciile sau aplicațiile pur IP, platformele IP Synway oferă optimizări fără egal la nivelul costurilor, procesare multimedia și semnalizare SIP astfel că dezvoltatorii de aplicații pot construi sisteme IP de mare eficiență, la dimensiuni mici, cu densități de porturi de până la 1.920 porturi într-un singur sistem. 


În rețelele hibride IP și PSTN, această platformă utilizează API-urile PSTN Synway, simplificând dezvoltarea și instalarea, dezvoltatorii putând migra rapid aplicațiile existente sau serviciile bazate pe produsele din seriile PSTN Synway către această arhitectură IP. 

Adresabilitate: Integratori de sistem, dezvoltatori VAS, dezvoltatori de soluții de voce


Domenii de utilizare: Operatori, instituții publice, companii mari, aeroporturi 

Arhitectura All-in-One de semnalizare SIP integrată și procesare multimedia
Ajută dezvoltatorii VoIP să integreze toate aplicațiile de telefonie IP, economice, scalabile, bogate în facilități.


Capabilități multiple de procesare media: conferință, compresie, fax, anulare ecou, call control
Suport pentru resurse de procesare multimedia extinse, ce includ conferință, IVR, fax, compresie, anularea ecoului, call control, ajutând dezvoltatorii să proiecteze aplicații cu funcții multiple.


Protocoale de semnalizare: SIP/MGCP
Oferă tehnologii robuste de semnalizare SIP pentru furnizorii de servicii și integratorii de aplicații, pentru dezvoltarea și instalarea de servicii de mare capabilitate, performanță și disponibilitate în rețele PSTN și PLMN.


Suport universal SHCTI API user-friendly pentru o gamă largă de funcții de apelare
Arhitectura cu API-uri unificate minimizează eforturile necesare pentru dezvoltarea aplicațiilor și pentru instalare, astfel că aplicațiile PSTN sau SIP pot fi migrate între orice platformă hardware Synway.


Diferite formate de plăci la alegere între interfețe tip PCI, PCI-X* sau PCI-express*
Suportă formatele existente sau cele next-generation aferente infrastructurii de rețea, server sau șasiuri, fără a afecta programarea aplicațiilor.


Recunoaștere globală din partea diferitelor categorii de utilizatori: furnizori de soluții, dezvoltatori de aplicații, integratori de sisteme

Instalate în aplicații de call center pe scară largă, VAS (value-added service), soluții de mesagerie unificată (unified messaging solution) de către dezvoltatorii de aplicații și furnizorii de servicii de talie internațională.


Scalabil și upgradabil până la 120 porturi per slot, maximum 1920 porturi per sistem
Hardware economic și scalabil pentru o gamă largă de aplicații, special proiectat pentru a satisface orice cerință în sistemele cu arhitectură de mare capacitate, disponibilitate și redundanță.

  • footer_logo
  •   Terranova Logistic Park 12A Bucuresti-Targoviste Road, A Building, 3rd Floor Mogosoaia, Ilfov, 077135, Romania
  •   +4 0376 443 311
  •   +4 021 539 0049
  • office[@]gdctelecom.ro