SS7 & Semnalizare încorporată

Capabilitățile de semnalizare SS7 încorporate elimină necesitatea unui server independent, scăzând considerabil costurile de instalare și operare, în cazul furnizorilor de servicii.

 

Seria de plăci SS7 reprezintă soluția ideală atunci când trebuie să interconectați rețeaua dumneavoastră cu rețelele unui operator Tier 1 sau Tier 2 utilizând protocolul de semnalizare SS7.

 

Arhitectura Synway PSTN combină procesarea pachetelor media cu semnalizarea, împreună cu alte protocoale disponibile. Capabilitatea integrată SS7 face parte din cunoscuta serie PSTN Synway, cu eficiență ridicata din punct de vedere costuri deoarece, pentru capacități mari, de până la 96 link-uri SS7, nu necesită implementarea unui server independent, suportând densități de la 1 la 128 E1 per sistem.

 

Utilizând-o împreună cu produsele Synway de procesare media, furnizorii de servicii și dezvoltatorii de aplicații pot conecta servicii bazate pe protocolul SIP la rețele SS7, livrând funcționalități de tip gateway de mare capacitate și înaltă performanță, la un cost scăzut, în aceeași carcasă.

 

Atunci când este utilizată pentru a instala interconectări SS7 la SIP, platforma Synway cu capabilități încorporate SS7 furnizează cele mai multe variante de protocoale de semnalizare disponibile pe piață, incluzând întreaga suită de protocoale MTP1, MTP2, MTP3, ISUP, TUP, SCCP și TCAP, folosind doar un singur server de semnalizare.

 

Tehnologia Synway SS7 dă posibilitatea dezvoltatorilor și furnizorilor de servicii să ofere o gamă largă de aplicații la un preț redus, precum: dialing in, dialing out, monitorizare SS7, audio conferințe, servicii de carduri prepaid, SMS, CRBT, Call Center, sisteme IVR și multe alte servicii cu valoare adaugată.

 

Capabilitatea încorporată SS7, dezvoltată de Synway, este parte a arhitecturii interne a plăcilor din seria digitală (TDM) - SHD, din hardware-ul Asterisk TDM și platformele UMCT multimedia switch - prin seria TEJ.

 

Synway SHD este cea mai flexibilă serie de plăci TDM, disponibile de la 1 la 16 porturi per slot. Toate tipurile de protocoale sunt disponibile pentru procesare, atunci când sunt multiple aplicații de semnalizare pe o singură placă, CAS, ISDN, SS7, R2MF sau un mix opțional simultan de protocoale.

 

Portofoliul include mii de dezvoltatori de aplicații, furnizori de servicii cu valoare adaugată și integratori de sisteme din peste 50 de țări, cu peste 10 milioane de canale instalate. Tot mai multe companii din domeniu adoptă soluțiile de comunicație conforme cu tehnologiile și produsele Synway, ce includ capabilități de semnalizare SS7. Acestea au fost pe larg instalate în rețelele operatorilor din America de Nord și Asia, de operatori Tier 1, precum China Mobile, China Unicom, Malaysia Telecom, SigTel (Singapore), AirTel (India) și alții. În România, produsele Synway sunt folosite de numerosi operatori precum Prime Telecom, Runex Telecom, Romtelecom, UPC etc., ca soluție principală de interconectare sau pentru furnizarea serviciilor către clienți.

 

Adresabilitate: Operatori, companii de talie mare

 

Domenii de utilizare: Interconectări, wholesale de voce, operatori cu plan propriu de numerotație, instituții guvernamentale, servicii de comunicații speciale

 
  • footer_logo
  •   Terranova Logistic Park 12A Bucuresti-Targoviste Road, A Building, 3rd Floor Mogosoaia, Ilfov, 077135, Romania
  •   +4 0376 443 311
  •   +4 021 539 0049
  • office[@]gdctelecom.ro