Descoperiti 3CX Phone System pentru Windows, platforma completa de comunicatii unificate si oferiti-le clientilor dumneavoastra un sistem avansat de telefonie si oportunitatea de a reduce costurile in companie.

 

Piata sistemelor de telefonie IP creste exponential: costurile de apelare mai mici, productivitatea crescuta si reducerea timpului de administrare, impreuna cu numarul mare de functii standard sunt driveri importanti pentru un echipament VoIP. Profitati de acest trend si includeti in ofera dumneavoastra sisteme de telefonie IP software, echipamente VoIP certificate, instalare si servicii de suport clientilor dumneavoastra!

 

 

Daca sunteti interesat sa deveniti Partener 3CX, gasiti mai multe informatii despre programul 3CX Partner aici.

Prin intermediul GDC Telecom, partenerii 3CX beneficiaza de instruire in implementarea si sustinerea unei solutii complete de comunicatii unificate. De asemenea, in calitate de distribuitor exclusiv*, asiguram partenerilor din Romania tot suportul necesar din punct de vedere tehnic si vanzari, precum si traininguri periodice, intr-un efort continuu de a-i ajuta in cresterea cifrei de afaceri.

 
 

*GDC Telecom este distribuitor exclusiv 3CX in Romania, comercializarea produselor 3CX efectuandu-se doar prin Parteneri. GDC Telecom nu comercializeaza produsele companiei 3CX catre utilizatorii finali.

 

 

 

  • footer_logo
  •   Terranova Logistics Park 12A Bucuresti-Targoviste Road, A Building, 3rd Floor Mogosoaia, Ilfov, 077135, Romania
  •   +4 0376 443 311
  •   +4 021 539 0049
  • office[@]gdctelecom.ro