Acord

Continutul acestui website este detinut si operat de catre GDC Telecom SRL si va este pus la dispozitie doar in scopuri informative. Va rugam sa cititi urmatoarele informatii inainte de accesare sau utilizare. Prin utilizarea acestui website, indicati ca sunteti de acord cu acesti Termeni si Conditii. In cazul in care nu sunteti de acord cu acesti Termeni si Conditii, va rugam sa nu mai utilizati acest website. Pentru a ne permite sa aflam modul de utilizare, acest website utilizeaza cookie-uri. Cookie-urile nu va pot indentifica. Prin continuarea utilizarii, vom considera ca acceptati aceasta situatie.


Acesul si utilizarea acestui website

Toate documentele prezentate in acest website sunt proprietatea GDC Telecom SRL si a partenerilor sai (3CX, Fanvil, Fibar Group, Loway, Synway), care au autorizat compania sa publice imagini, specificatii si manuale ale produselor.


GDC Telecom SRL va permite sa vizualizati si sa descarcati materialele incluse in acest website doar pentru uz personal, non-comercial, si in conformitate cu Termenii si Conditiile specificati aici, nu aveti dreptul sa utilizati aceste informatii in scop comercial sau public, incluzand difuzarea, copierea, reproducerea, incarcarea, salvarea, imprimarea, vanzarea sau publicarea oricarei portiuni din continutul acestui website.

Prin vizualizarea continutului website-ului sunteti de acord cu aceasta conditie si intelegeti faptul ca orice utilizare neautorizata este ilegala si va poate supune unor sanctiuni civile sau penale. Pe langa aceasta, dumneavoastra, in calitate de vizitator, nu aveti niciun fel de drepturi sa utilizati continutul sau portiuni din acesta, incluzand bazele sale de date, pagini invizibile, pagini cu link-uri, coduri de baza sau ale drepturi de proprietate intelectuala ce pot fi continute de website, pentru orice motiv sau utilizare.

 

Limitarea raspunderii

Accesarea si utilizarea acestui website se face pe propriul dumneavoastra risc. Daca sunteti nemultumit de oricare dintre materialele continute de acest website sau de oricare dintre acesti Termeni si Conditii, puteti indrepta aceasta situatie prin intreruperea accesarii si utilizarii website-ului.


Sub nicio circumstanta GDC Telecom SRL, partenerii sai sau alte terte parti mentionate la sau implicate in crearea, producerea sau livrarea site-ului, nu vor fi responsabile pentru orice fel de daune directe, incidentale, subsecvente, indirecte, speciale sau punitive (inclusiv, fara a se limita la, costuri si cheltuieli de orice tip aparute, pierderi de profit, programe sau date pierdute, sau intreruperea afacerii) care rezulta din accesarea dumneavoastra, utilizarea, incapacitatea de utilizare sau consecintele accesarii oricarui alt website ce are conexiuni catre acest website sau orice materiale continute de aceste website-uri (inclusiv, fara a se limita la cele cauzate de sau rezultate ca urmare a afectarii functionarii; eroare; omisiune; conexiuni catre alte website-uri; intreruperi; stergeri; defecte; intarziere in operare sau transmitere; virusi; intreruperea liniei de comunicatie; sau distrugere, acces neautorizat, alterare, utilizare de pe orice calculator sau sistem), fie bazate pe garantie, contract, prejudiciu, neglijenta, raspundere stricta, sau alte orice alta teorie legala si daca GDC Telecom a fost sau nu avizata de posibilitatea unor astfel de daune.


GDC Telecom nu va avea nici o responsabilitate sau raspundere pentru orice acte, omisiuni, sau comportamentul oricarui utilizator sau terta parte.


Conexiuni catre alte website-uri

Acest website poate oferi acces catre pagini de Internet ale unor terţe parti. GDC Telecom nu controleaza continutul acestor website-uri si va asumati raspunderea de accesare exclusiv pe propriul risc.


Legea aplicabila

Acesti Termeni si Conditii vor fi guvernati de si interpretati in conformitate cu legile Romaniei, fara a lua in considerare conflictul intre prevederile legale. Daca orice prevedere a acestor Termeni si Conditii de accesare si utilizare a website-ului va fi considerata ilegala, nula sau inaplicabila, din orice motiv, atunci acea prevedere va fi separata de acesti Termeni si Conditii si nu va afecta valabilitatea si aplicabilitatea celorlalte prevederi.


Diverse

GCD Telecom poate revizui acesti Termeni si Conditii in orice moment, prin actualizarea acestui material. Va sugeram sa vizitati aceasta pagina periodic pentru a revedea Termenii si Conditiile curente, deoarece sunt obligatorii pentru dumneavoastra. Anumite dispozitii ale acestor Termeni si Conditii pot fi inlocuite de avize legale desemnate in mod expres sau de termeni localizati in anumite pagini ale acestui website.


Pentru orice intrebari sau nelamuriri referitoare la acesti Termeni si Conditii, va rugam sa ne contactati.

 

 

  • footer_logo
  •   Terranova Logistics Park 12A Bucuresti-Targoviste Road, A Building, 3rd Floor Mogosoaia, Ilfov, 077135, Romania
  •   +4 0376 443 311
  •   +4 021 539 0049
  • office[@]gdctelecom.ro